Svobodní: Chceme férovou kampaň

27.09.2014 7:29

V posledních dnech došlo především v Praze k několika větším poškozením poutačů Svobodných i jiných kandidujících stran. Jedna z našich kostek byla těžce poškozená rozřezáním, některé poutače na pronajatých sloupech byly poškozeny malbou či přelepením - někde dokonce plakáty konkurenční strany. Na Praze 5 jsme našli cizí poutače přelepené samolepkami Svobodných. Právě na toto zjištění reagujeme následující výzvou.

Svobodní: Chceme férovou kampaň
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

Vyzýváme takto zapálené příznivce Svobodných - a to i ty neregistrované - aby nepoškozovali reklamu konkurenčních stran a hnutí ani jiný cizí majetek. Svobodní ctí soukromé vlastnictví, mají respekt ke svým politickým soupeřům a přejí si férovou kampaň. Porušováním principů férové soutěže tito "aktivisté" Svobodným jen uškodí. V politickém boji nechceme vítězit nečestným způsobem. Chceme uspět v hlavách i srdcích voličů.

Budeme rádi, když ani naše poutače nebudou příznivci jiných stran poškozovat.

Karel Zvára a Tomáš Pajonk jsou místopředsedy Strany svobodných občanů

Doplnění 24. září 2014 13:34: Přelepení samolepkami Svobodných jsme již našli i na Praze 4. Členové Svobodných nyní vlastními silami pracují na odstranění takových polepů z cizích poutačů. K prohlášení se přidal také další místopředseda Svobodných Radim Smetka.

reklama

autor: Svobodni.cz

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.