Svobodní: Místopředseda Jiří Hemerle rezignoval

23.04.2016 8:28

Místopředseda Svobodných Jiří Hemerle rezignoval na svou funkci. V Republikovém předsednictvu měl v gesci marketingovou strategii.

Svobodní: Místopředseda Jiří Hemerle rezignoval
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

Svou rezignaci oznámil členům takto:

„Vážení a milí Svobodní,

mám za sebou opravdu těžké rozhodnutí, se kterým vás teď chci s plnou odpovědností seznámit.

Prostě, věci se mění a i u mě se cosi profesně změnilo natolik radikálně, že jsem dnes úplně jinde než před půl rokem, kdy jsem kandidoval na místopředsedu strany. Nebyl bych už schopen dávat Svobodným to, co jsem chtěl a slíbil, proto jsem se rozhodl, že rezignuji na svou funkci místopředsedy Svobodných.

Abych svým krokem způsobil co nejméně potíží, rezignuji ke dni 29. května – tak, aby mohl být bez problémů zvolen můj nástupce a došlo k hladkému předání funkcí.

Chci vás všechny ujistit, že svůj volný čas (byť ho bude minimum, vzhledem k výše uvedenému) dál opravdu rád věnuji Svobodným, protože nám věřím, že to má smysl, že to prostě společně dokážeme. Chci se také podílet na dotažení nově zvolené marketingové strategie a jejím zdárném uvedení do praxe.

Svému nástupci přeji všechno nejlepší a nám všem Svobodným úspěšný volební tento i příští rok!“

Nové volby

Předseda strany v souladu se stanovami vyhlásil nové volby na uvolněné místo. Zájemci z řad členů strany se mohou hlásit do 18. 5. 2016 23:59. Hlasovat se pak bude od 22. května 8:00 do 29. května 2016 20:00.

Svobodní mají unikátní hlasovací systém, všechny volby probíhají elektronicky v části webu přístupné jen členům a příznivcům strany, kteří tak mohou volit orgány strany (členové) a rozhodovat o kandidátních listinách do voleb (členové i příznivci). Vše o volebním systému Svobodných zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…