Svobodní: Ve Zlíně se bude diskutovat o strachu z imigrace

23.11.2015 19:07

Zástupci několika politických uskupení s různorodými názory na uprchlickou krizi budou ve středu 25. listopadu diskutovat ve zlínském hotelu Baltaci Atrium. Diskutující se zaměří na příčiny současné situace, nabídnou ale i pohledy na její řešení.

Svobodní: Ve Zlíně se bude diskutovat o strachu z imigrace
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

Kde vidíte hlavní příčiny masové imigrace do EU v posledních letech? Souhlasíte s povinnými kvótami na přerozdělování uprchlíků? Měla by se ČR aktivně zapojit do boje proti Islámskému státu? Je řešením zakázat islám? Na tyto i další otázky budou odpovídat zástupci několika ideových proudů.

Podnětem k uspořádání besedy byl říjnový průzkum agentury STEM/MARK, podle kterého 90 % obyvatel Zlínského kraje vnímá současnou imigrační vlnu do zemí Evropské unie jako hrozbu. Akci organizuje Strana svobodných občanů. „Nejde ale o žádnou volební agitaci naší strany. Pluralitu názorů zajišťuje opravdu široké spektrum účastníků z uskupení, které v pohledu na uprchlíky stojí na různých stranách pomyslné barikády,“ poznamenal Tomáš Pajonk, předseda Svobodných ve Zlínském kraji.

Kromě něj představí během debaty své názory Michal Berg (člen předsednictva Strany zelených a vsetínský zastupitel), Bohumila Patáková Koníčková (předsedkyně Bloku proti islámu ve Zlínském kraji) a čtyřlístek doplňuje Petr Tkadlec (předseda České pirátské strany ve Zlínském kraji).

Diskuze s přiléhavým podtitulem „Velký názorový třesk“ začíná v 18.00 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.