Svobodní dnes stříhají lidem žvýkačky

06.06.2016 14:39

V pondělí 6. června slaví Svobodní, tak jako každý rok, Den daňové svobody. Tedy den, kdy všichni přestáváme pracovat na stát a začínáme pracovat konečně na sebe.

Svobodní dnes stříhají lidem žvýkačky
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

V průběhu dne tak můžete v cca 40 městech po celé ČR potkat naše týmy, které rozdávají speciální Svobodné noviny a dostanete od nich i malý dárek - balíček žvýkaček, z nichž ale lidé obdrží jen polovinu, abychom ukázali, jak je stát hamižný. Přitom to jde jinak - kdybychom realizovali náš ekonomický program, tak oslavíte Den daňové svobody polibkem pod rozkvetlou třešní.

„Nejlepší motivace k placení daní je, když jsou daně nízké. Když vlády v minulosti zvyšovaly sazby DPH z 19 na 20 a nakonec na 21 procent, myslíte, že vybraly více peněz? Nevybraly! Spočítali jsme, že kdyby stát nyní sjednotil a snížil sazbu DPH na 14 procent, lidé budou ochotněji daně platit, omezí se daňové úniky a stát vybere na daních skoro stejně jako nyní při sazbách 15 a 21 procent,“ upozorňuje předseda Svobodných a europoslanec Petr Mach, který dnes rozdával půlky žvýkaček v Praze na nám. Jiřího z Poděbrad.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…