Svobodní měli vloni téměř dva tisíce dárců. Koukněte, kdo mezi nimi byl

02.04.2015 21:32

Svobodní odevzdali do Poslanecké sněmovny výroční finanční zprávu za rok 2014. Tak jako v roce 2013 se mohou pochlubit vysokým počtem drobných darů od svých příznivců. Svobodní jsou tak pravděpodobně politickou stranou s největším počtem dárců, přičemž převažují drobné dary ve výši stokorun.

Svobodní měli vloni téměř dva tisíce dárců. Koukněte, kdo mezi nimi byl
Foto: red
Popisek: Logo Strany svobodných občanů

Svobodní získali státní příspěvek na úhradu volebních nákladů spojených s volbami do Evropského parlamentu ve výši 2,4 miliony korun, dary přesáhly dva miliony korun a členské příspěvky přes jeden milion korun. Na volební kampaně pro evropské, komunální a senátní volby vydali Svobodní celkem přes třináct milionů korun.

„Podle mého názoru účetní uzávěrka, ve všech významných ohledech a podstatných bodech, věrně a poctivě zobrazuje aktiva, pasiva a finanční situaci Strany svobodných občanů k 31. prosinci 2014 a výsledek jejího hospodaření za rok 2014, v souladu se zákony, právními a účetními předpisy platnými v České republice,“ konstatovala auditorka Eva Neužilová.

Svobodní hospodaří na transparentním účtu, který může veřejnost vidět on-line, transparentní účty mají i jednotlivá krajská sdružení strany.

Jako každý rok, Svobodní nad rámec zákonné povinnosti odevzdat výroční zprávu do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR zveřejňují tuto zprávu i na svém
webu
.

Kompletní výroční zpráva (se všemi přílohami) je pod tímto odkazem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Svobodni.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …