TOP 09: Krajský sněm v Moravskoslezském kraji zvolil předsedou Tomáše Veličku

11.06.2017 13:15

Na sněmu TOP 09 v Moravskoslezském kraji si 44 přítomných delegátů zvolilo nové vedení.

TOP 09: Krajský sněm v Moravskoslezském kraji zvolil předsedou Tomáše Veličku
Foto: TOP 09, Rostislav Šimek
Popisek: Tomáš Velička

Svůj post na další dva roky obhájil dosavadní krajský předseda Tomáš Velička – ředitel poradny pro primární prevenci. Prvním místopředsedkyni byla zvolena Eva Dratvová a dalšími místopředsedy se stali Herbert Pavera a Michaela Roubíčková. V předsednictvu krajské organizace ještě usedne Václav Mores, a nově Slavomír Bača a Roman Strzondala.

„Naším cílem pro nadcházející dva roky je především uspět v letošních volbách do Poslanecké sněmovny. Tyto volby jsou důležité nejen pro TOP 09, ale především pro záchranu liberální demokracie v naší zemi. TOP 09 musí zůstat pravicovou, konzervativní a proevropskou stranou. Další prioritou je stabilizace a růst členské základny, bez které se do budoucna neobejdeme,“ shrnul své hlavní úkoly nový předseda krajské organizace Tomáš Velička.

Svou návštěvou na krajském sněmu nás poctil rovněž předseda TOP 09 Miroslav Kalousek, 1. místopředseda TOP 09 Marek Ženíšek, europoslanec  za TOP 09 Jiří Pospíšil, místopředsedkyně TOP 09 Jitka Chalánková a krajský předseda Karlovarského kraje Lukáš Otys.

 

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…