TOP 09: Máme zastoupení v Radě Evropy

14.05.2017 12:18

TOP 09 Praha blahopřeje poslankyni MUDr. Gabriele Peckové ke zvolení místopředsedkyní podvýboru Rady Evropy.

TOP 09: Máme zastoupení v Radě Evropy
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Poslankyně TOP 09 a členka pražské organizace, dlouholetá soukromá lékařka v oboru interní medicíny a revmatologie MUDr. Gabriela Pecková byla jednomyslně zvolena místopředsedkyní podvýboru pro otázku dětí. „Ochrana dětí a zajišťování jejich práv, vzdělávání, zdravotní péče, bezpečný domov i základní materiální zabezpečení je klíčové pro budoucnost společnosti jako takové, proto má tato práce smysl a nejvyšší prioritu,“ prohlásila po svém zvolení poslankyně Pecková.

Rada Evropy je mezinárodní organizace spojující 47 zemí Evropy. Tato instituce je nezávislá na Evropské unii a funguje na principu diskuze a hledání společných řešení v ekonomických, sociálních, kulturních, vědeckých, právních a administrativních otázkách a v udržování a rozvoji základních lidských práv a svobod.

"Jsem opravdu potěšen tím, že bude Českou republiku zastupovat právě naše kolegyně Gabriela Pecková. Jako lékařka je ženou na svém místě," uvedl Martin Dlouhý, předseda pražské organizace TOP 09.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…