TOP 09: Pojďte s námi zase na Národní

13.11.2015 20:41

Připomeňte si s námi i letos výročí sametové revoluce. Budeme rádi, když se připojíte a přijdete uctít i oslavit s TOP 09 státní svátek na Národní třídu v Praze.

TOP 09: Pojďte s námi zase na Národní
Foto: top 09
Popisek: Logo TOP 09

Společně s 1. místopředsedou Miroslavem Kalouskem se sejdeme v úterý 17. listopadu v 10:15 na rohu ulic Voršilská a Národní. Položit kytici k památníku 17. listopadu se společně vypravíme v 10:30.

Máme pro vás už připravené speciálně vyrobené placky, a také nově vydanou brožurku k 17. listopadu. Jestli už jste slyšeli o naší akci na Facebooku Neviděli jste Miloše?, tak právě na Národní budeme sbírat první důkazy o tom, že prezident Zeman skutečně na demonstraci 17. 11. 1989 byl. Navečer se také připojíme k akci Bezkomunistů.cz, - Světla pro svobodu aneb Táhneme za jeden provaz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

4:31 Kavij (KSČM): Česká republika směřuje do války

Česká republika směřuje do války. Žene jí tam svými projevy a svými činy prezident Petr Pavel, premi…