TOP 09: Pracujeme dál a jsme jednotní

20.10.2014 10:32

Prohlášení předsednictva TOP 09 Praha

TOP 09: Pracujeme dál a jsme jednotní
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

Naši zvolení zastupitelé do hlavního města Prahy už založili svůj klub, který pojmenovali TOP 09 a nezávislí. Shodli se na tom, že všechny jeho členy, tedy i Tomáše Hudečka nebo Evu Vorlíčkovou, spojují programové priority, a proto považují za podružné, jestli jsou členy TOP 09 nebo ne. Podstatný je program, se kterým šli společně do voleb a který budou společně prosazovat. Předsedou klubu byl zvolen Václav Novotný. Místopředsedy pak Petr Bříza a Jiří Nouza.

Přesto, že lídr a předseda pražské TOP 09 rezignovali na svá členství v TOP 09, pracujeme dál a jsme jednotní.

TOP 09 má svůj nový vyjednávací tým pro případnou koalici na pražský magistrát ve složení: Marek Ženíšek (místopředseda TOP 09), Václav Novotný a Jiří Nouza, kteří udělají maximum pro vyjednání. A už 29. listopadu se sejde sněm krajské organizace v Praze, aby zvolil nové vedení.

Předsednictvo TOP 09 Praha vnímá nastalou situaci jako novou příležitost pro pražskou organizaci. Děkujeme za práci Jiřímu Vávrovi a Tomáši Hudečkovi, a také za podporu ostatním regionálním organizacím. Těm se také omlouváme za možné problémy, které jim kvůli vyhrocené situaci v Praze vznikly.

Předsednictvo TOP 09 Praha

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

15:41 Paroubek (ČSSD): Šmardova SOCDEM na cestě podrazů

Od časů B. Sobotky, jehož je Šmarda věrným přítelem a učedníkem, strana Lidového domu nastoupila pod…