TOP 09: Richard Macků je novým zastupitelem ve Strážnici

27.02.2020 7:39

Ve Strážnici na Hodonínsku došlo k výměně na postu zastupitele. Za Piráta Radka Holomčíka, který je zároveň i poslancem, nastoupil člen TOP 09 a lídr kandidátky Strážnice srdcem, Richard Macků.

TOP 09: Richard Macků je novým zastupitelem ve Strážnici
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Holomčík se postu zastupitele vzdal ve prospěch Richarda Macků, kterého si cení jako aktivního člena kontrolního výboru.

"Přijímám rozhodnutí Radka tak, jak své důvody uvedl a rozumím jim. Naše sdružení Strážnice srdcem bude i nadále pokračovat v úsilí, které jsme započali vstupem na strážnickou politickou scénu. O čemž svědčí i naše návštěva u starostky, kde jsme nejen projednali návrh na očekávanou změnu, ale zároveň předložili body, na kterých jsme se dohodli, že v letošním roce hodláme prosadit," uvedl nový strážnický zastupitel Richard Macků (TOP 09).

A co konkrétně chce ve Strážnici prosadit? "Provedení technologického auditu hospodaření města s energiemi a následných úsporných opatření, zavedení rozklikávacího rozpočtu města, vybudování bezbariérové sociální sprchy, vytvoření programu univerzity třetího věku a programu sociálně preventivních seminářů a odplastování městských akcí (tedy podporu opakovaně použitelných kelímků, apod.)," dodává Macků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Leo Luzar byl položen dotaz

Elektronické volby

Dobrý den Opravdu mě zajímá, proč v dnešní době, kdy naprostá většina domácností vlastní počítač a má přístup k internetu, neexistuje možnost zúčastnit se voleb pomocí internetu. Zrovna minulý rok se myslím konala v ČR konference ohledně digitalizace státu a společnosti, jíž se účastnil i p. Babiš....

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Evropské volby, kde kandidáti SPOLU kážou vodu a pijí víno

8:04 Vích (SPD): Evropské volby, kde kandidáti SPOLU kážou vodu a pijí víno

V pátek 7. června se ve 14 hodin otevřou volební místnosti v České republice, zavřou se 8. června op…