TOP 09: Územní plánování je dynamický vývoj

16.03.2015 13:15

V pátek 13. března měli členové středočeské TOP 09 možnost zúčastnit se vzdělávacího semináře tentokrát na téma Územní plánování v obcích.

TOP 09: Územní plánování je dynamický vývoj
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

Seminář probíhal pod záštitou think-tanku TOPAZ a byl věnován všem komunálním politikům a zájemcům o problematiku spojenou s územním plánováním.

O velice zajímavý a především odborný výklad doplněný o letité zkušenosti z praxe se postarali hlavní hosté a řečníci, kterými byli pan Ing. Vladimír Voldřich, vedoucí oddělení územně správní, a pan Ing. arch. Tomáš Russe, architekt a urbanista.

Vzdělávací seminář krátce zahájila paní poslankyně Helena Langšádlová, která uvítala oba hlavní hosty a poděkovala všem účastníkům semináře za hojnou účast a zájem o téma územního plánování.

Díky hlavním řečníkům semináře bylo možné dozvědět se více o dynamickém vývoji a průběhu územního plánování a regulačního plánování, možnostech pro obce a občany, ale i o úskalích a problémech, které může územní plán obcím přinést. Účastníci byli také seznámeni se základními předpisy z oblasti územního plánování, územně plánovací dokumentace a podkladů.

Během celého semináře a po jeho skončení měli účastníci rovněž prostor pro diskuzi s hosty na dané téma.

TOP 09 Středočeský kraj

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

14:07 Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

Europoslanci dnes schválili vylepšená opatření pro dovoz, vývoz a tranzit střelných zbraní, jejich k…