TOP 09: V Liberci finišuje zveřejnění kandidátky do komunálních voleb

19.06.2014 20:04

V úterý 17. 6. 2014 se uskutečnil další volební štáb, který měl především za úkol dát konečnou tvář kandidátce za TOP 09 v Liberci.

TOP 09: V Liberci finišuje zveřejnění kandidátky do komunálních voleb
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

Anketa

Pro komunální volby v Praze se formují nová hnutí. O jakém jste doposud slyšeli?

7%
hlasovalo: 2309 lidí
Je nám velikou ctí, že o místo v první desítce projevil zájem jeden z vedoucích lékařů Krajské nemocnice v Liberci, o místo v druhé a třetí desítce další dva jeho kolegové.

Kompletní kandidátka bude představena 30. 6. 2014, kdy bude definitivně schválena městským a regionálním výborem. Chápeme, že jsme ji mohli představit dříve, ale jak dodává lídryně kandidátky Mgr. Zora Machartová (na snímku):

"Chtěli jsme si vybrat mezi výraznými osobnostmi našeho města a dát jim příležitost a možnost kandidovat za TOP 09 v Liberci, a to v podstatě do poslední chvíle, neboť nám velmi záleží na budoucí reprezentaci a vedení našeho města"

V úterý 24. 6. 2014 v 18:00 hod. jsou nejen podporovatelé zváni do Vinotéky Hruška, kousek od terminálu na Fügnerově ulici, k vzájemnému setkání. Budou zde přítomni kandidáti TOP 09 do libereckého zastupitelstva v rámci Komunálních voleb na podzim letošního roku. Rádi bychom se s Vámi nejenom neformálně setkali, ale zároveň bychom s Vámi i rádi diskutovali o komunálních tématech. Pevně věříme, že Vaše poznatky a názory budou pro nás inspirativní, a společnými silami můžeme městu, ve kterém žijeme, pomoci k rozvoji. Doufám, že si najdete chvilinku na jednu skleničku dobrého vína. Budeme se těšit.

TOP 09 Liberec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce