TOP 09: Vytvořme širokou koalici pro krajské volby v Moravskoslezském kraji

10.01.2020 10:07

Tříkrálová výzva moravskoslezské TOP 09 k vytvoření koalice pro krajské volby

TOP 09: Vytvořme širokou koalici pro krajské volby v Moravskoslezském kraji
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Krajský výbor TOP 09 Moravskoslezského kraje jednomyslně přijal 6. ledna 2020 usnesení, kterým vyzývá STAN, KDU-ČSL, ODS, Stranu Zelených, OSTRAVAK, Pirátskou stranu a případně další politická uskupení,  aby v Moravskoslezském kraji spolu s TOP 09 vytvořily širokou předvolební koalici  pro krajské volby 2020, v níž by při vědomí volební síly jednotlivých subjektů byly zastoupeny a spolupracovaly všechny tyto strany a hnutí.

„Variantu široké koalice podporuje TOP 09 v Moravskoslezském kraji od začátku více než půl roku trvajících jednání s ostatními stranami. Domnívám se, že taková předvolební koalice nejlépe odpovídá poptávce velké části občanské veřejnosti po větší spolupráci parlamentních opozičních stran a nabídce nepopulistického programu pro budoucnost, a to na úrovni celostátní i regionální,“ říká krajský předseda TOP 09 Martin Packa.

Moravskoslezská TOP 09 vyzývá krajské organizace uvedených stran a hnutí k zahájení společné práce na přípravě programu pro Moravskoslezský kraj, volební kampaně a k sestavení koaliční kandidátky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.