TOP 09 a hnutí STAN spojí síly pro Prahu 7

22.05.2018 7:39

Programově i lidsky jsme našli velkou shodu v otázkách dalšího rozvoje na Praze 7, ale i v otázkách dalšího směřování naší země. Proto jsme se rozhodli spojit síly pro Prahu 7 a postavit společnou kandidátku pro komunální volby, které proběhnou letos na podzim.

TOP 09 a hnutí STAN spojí síly pro Prahu 7
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

V úterý 22.5.2018 ve 14:00 proběhne u Letenského zámečku konference a představení kandidátů TOP 09 a hnutí STAN pro komunální volby na Praze 7.

„Jsem rád, že se nám do místní politiky daří zapojovat stále více mladých lidí. Netrpí autocenzurou a dokáží velmi dobře rozpoznat potenciál a praktické možnosti nových technologií. Bylo by škoda toho nevyužít!“ - říká Jiří Hejnic, lídr společné kandidátky TOP 09 Praha 7 a STAN.

„Myslím, že je důležité spojovat, ne rozdělovat. Praha 7 je naším domovem. Našli jsme společnou řeč nad tématy, které je potřeba na Praze 7 pro naše sousedy řešit, a tak jsem rád, že jsme spojili síly, dobré nápady a jdeme do komunálních voleb společně,“ doplňuje Lukáš Tůma, lídr za STAN Praha 7.

„Určitě jsme udělali správnou věc. Přestat politikařit a spojit síly ve prospěch prosazování programu je důležité. Jsem si jist, že máme nadupanou kandidátku plnou schopných lidí, která je velmi rozmanitá. Jak věkově, tak profesně. Výborně se doplňujeme,“ dodává Otto Sixtus Libal, místopředseda TOP 09 Praha 7.

Chceme žít v tvořivém a smysluplném společenství lidí, kteří si věří, pomáhají a společně něco dokážou

Našim hlavní cílem je umožnit smysluplný životní styl pro obyvatele naší městské části a vytvářet podmínky pro rozvoj osobních, mezigeneračních vztahů a iniciativ. Cestu k dosažení cíle, vidíme nejen v naslouchání problémům a požadavkům občanů, ale především v jejich urychleném řešení. Samozřejmostí je podpora volnočasových činností a napomáhaní při doplňování znalostí a dovednosti během celého života.

Našim dalším cílem je zaměřit se na propojení Letné a Holešovic promyšlenou změnou rozvojového území Bubny – Zátory. Tato část Praha 7 by měla nabídnout především byty, služby, možnosti relaxace a nové zlepšené dostatečné kapacity parkování. Nechceme izolovaná ghetta, ale živoucí pulsující městskou čtvrť logicky navazující, na již stávající rozvíjející potenciál Letné i Holešovic.

Další společné priority spočívají ve zlepšení systému parkování, využití nových technologií „Smart City“ a zapojením se do projektu adaptačního opatření na změnu klimatu, kdy se na Praze 7 zasadíme o více vodních prvků a zeleně v ulicích, kde žádná zeleň dosud není. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

18:09 Ministr Dvořák: Princip solidarity je základem a podstatou Evropské unie

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.