TOP 09 do voleb v Plzni vede Michal Vozobule

24.06.2018 9:16

Volebním lídrem a kandidátem na primátora Plzně je předseda plzeňské TOP 09 a zastupitel města Michal Vozobule. TOP 09 se v Plzni již dohodla na společném postupu a kandidátce do komunálních voleb se zástupci Plzeňské aliance. V těchto dnech zároveň probíhají diskuse i s dalšími demokratickými stranami o podpoře společné kandidátky.

TOP 09 do voleb v Plzni vede Michal Vozobule
Foto: TOP 09
Popisek: Michal Vozobule, předseda Zastupitelského klubu TOP 09 města Plzně

„Jsem rád, že se nám se daří spojit síly pro Plzeň s dalšími demokratickými subjekty a věřím, že naše vize Plzeňany osloví. V posledních dvou volebních obdobích jsme se v Plzni snažili prosazovat rozumné projekty, které udělají z Plzně hezčí město a z jeho obyvatel spokojené občany. Mou vizí je Plzeň jako hrdá, moderní a úspěšná metropole,“ říká kandidát TOP 09 na primátora Michal Vozobule a dodává: „Naše priority jsou v oblasti dopravy a parkování, trávení volného času Plzeňanů a v oblasti vzdělávání. Chtěli bychom mimo jiné rozšířit a obnovit školní tělocvičny a sportoviště a podpořit soukromou investici do akvaparku, který v Plzni dlouhodobě chybí.“

Dalšími kandidáty a zároveň volebními lídry ve čtyřech hlavních plzeňských obvodech jsou zkušení zastupitelé. Na starostku Městského obvodu Plzeň 1 kandiduje plzeňská zastupitelka a zástupkyně ředitele 20. ZŠ v Plzni Ilona Jehličková, lídrem na Slovanech je zastupitel města a místostarosta druhého obvodu Jan Fluxa, v centrálním obvodu na starostu kandiduje jeho současný místostarosta Radoslav Škarda a na Doubravce je volebním lídrem zastupitel čtvrtého obvodu Václav Lacyk.

Na kandidátce TOP 09 do Zastupitelstva města Plzně kandidují nejen ostřílení politici, ale také nové tváře a řada veřejně známých osobnosti a odborníků: prezident Francouzské aliance v Plzni Ondřej Ženíšek, plzeňští architekti Jan Toman a Petr Domanický, emeritní děkan ekonomické fakulty v Plzni Miloš Nový či ředitel Gymnázia Luďka Pika Aleš Janoušek. Plzeňská aliance pak na kandidátce TOP 09 posílá do voleb na Městském obvodu Plzeň 3 bývalého krajského radního pro dopravu a plzeňského právovárečníka Pavla Stelzera a na Lochotíně geodeta, výtvarníka a bývalého zastupitele Městského obvodu Plzeň 1 Pavla Denka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.