TOP 09 jako první začala osobně oslovovat voliče ve Středočeském kraji

02.07.2017 21:15

Door-to-door kampaň odstartoval v Kolíně regionální lídr za TOP 09, místostarosta Českého Brodu Tomáš Klinecký. TOP 09 jako první politická strana začala ve Středočeském kraji systematicky osobně oslovovat voliče ode dveří ke dveřím, což se skrývá pod anglickým pojmem door-to-door, v marketingové zkratce D2D.

TOP 09 jako první začala osobně oslovovat voliče ve Středočeském kraji
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Tomáš Klinecký již věděl, že nebude náhodně obcházet rodiny v dané oblasti, ale obrací se na domácnosti, vytipované metodou geotargettingu. „Tato metoda nám umožňuje velmi přesně cílit na vybrané voliče. Pro její otestování jsme zvolili volební okrsek číslo 2 v Kolíně. S potěšením konstatuji, že pilotní fáze byla úspěšná. Za dvě hodiny jsme navázali kontakt s 39 domácnostmi. Pět z nich patřilo mezi naše voliče, dalších třicet přijalo náš program a vstoupili s námi do krátké politické debaty, pouhé čtyři domácnosti nejevily o politiku a hlubší diskusi zájem,“ shrnuje výsledky této snahy Jan Jakob, předseda TOP 09 ve Středočeském kraji.

Tento typ kontaktní kampaně si chválí i její první účastník, lídr pro Kolínsko, Tomáš Klinecký: „Byl jsem překvapen, jak vřele nás lidé přijímali. Hned u čtvrtých dveří nás jedna z oslovených pozvala k sobě domů, kde jsme v příjemné atmosféře pohovořili o situaci v Kolíně i o parlamentních volbách. Osobně to beru jako skvělou příležitost seznámit se se zájmy voličů v mém regionu.“

Vzhledem k úspěchu prvního výjezdu budou kandidáti TOP 09 v obcházení domácností pokračovat a door-to-door kampaň se stane jednou z klíčových předvolebních aktivit strany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.