TOP 09 kandiduje v 18 městech a obcích Libereckého kraje

13.08.2014 22:50

TOP 09 v rámci Libereckého kraje podala celkem 18 kandidátních listin pro podzimní volby do zastupitelstev měst a obcí, které se uskuteční ve dnech 10. a 11. října 2014.

TOP 09 kandiduje v 18 městech a obcích Libereckého kraje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

„Při přípravě kandidátek jsme se soustředili zejména na základní velká města, ve kterých je i největší část naší členské základny  - Liberec, Jablonec nad Nisou, Českou Lípu, Turnov, Tanvald a Železný Brod.  Jsme také velmi rádi, že se k nám přidala i řada menších obcí, kde máme naše podporovatele, i když to v těchto malých obcích za politickou stranu nebývá obvyklé,“ komentuje přípravu na komunální volby Petr Pošmourný, předseda TOP 09 Libereckého kraje.
 
Libereckou kandidátku vede Mgr. Zora Machartová, ředitelka neziskové organizace TULIPAN, o.s. „TOP 09 přináší nový směr a chová se sociálně odpovědně. To byl také důvod, proč jsem do strany vstoupila a mohu říci, že se moje očekávání v řadě případů naplnilo. To, že mi kolegové dali důvěru a postavili do čela kandidátky je veliký závazek. Kandidátka je složená z odborníků na různé oblasti, a tak se máme vždy s kým poradit. Vzájemně známe své silné i slabé stránky a to je velká výhoda,“ komentuje kandidátku pro Liberec její lídryně – Mgr. Zora Machartová.
 
V Jablonci nad Nisou vede TOP 09 do voleb Ing. Petr Roubíček, výrobce bižuterie a stávající radní jabloneckého magistrátu. „Kandidátka je mixem osobností, které mají srdeční vztah k Jablonci a jsou racionálními odborníky pro řešení jednotlivých oblastí chodu města. V minulém volebním období jsme na magistrátu odvedli velký kus práce a věřím, že to voliči ocení,“ popisuje Petr Roubíček filozofii skladby kandidátky.
 
Kandidátku pro Českou Lípu vede Bc. Jiří Kočandrle, stávající místostarosta. „Jména na kandidátce jsou kromě členů TOP 09 také nezávislé osobnosti z České Lípy, které našemu městu rozumí, chtějí se do jeho chodu aktivně zapojit a my se na ně můžeme spolehnout jak po odborné, tak po lidské stránce,“ shrnul Jiří Kočandrle.
  
Kandidátku pro 4. největší město Libereckého kraje, Turnov, vede Ing. Petr Soudský, produkt manager cestovní kanceláře Happy Home a stávající zastupitel Města Turnov. „Domnívám se, že na kandidátce turnovské TOP 09 je mnoho osobností, které dávají šanci zopakovat slušné výsledky z předešlých parlamentních i evropských voleb v Turnově. Radost mám i z účasti 6 žen na kandidátce,“ dodává k turnovské kandidátce TOP 09 Petr Soudský.
  
Kandidátku pro Tanvald, vede podnikatel a stávající radní Mgr. Vladimír Josífek a kandidátka Železného Brodu je pod vedením bývalého starosty, stávajícího poslance PS PČR Mgr. Václava Horáčka.
 
„Teď je před námi klíčové období. Dokončení přípravy a zejména úspěšná realizace předvolební kampaně. Ta bude v každém případě kontaktní. Jsme si jisti, že dané slovo a osobní příklad přesvědčí voliče víc než stovky reklamních ploch,“ shrnuje na závěr dění v Libereckém kraji Petr Pošmourný.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…