TOP 09 v Ústeckém kraji má od pátku nové vedení

12.04.2015 11:28

V pátek 11. dubna 2015, proběhl v Teplicích sněm TOP 09 Ústeckého kraje. Delegáti krajského sněmu zvolili předsedou krajské organizace Tomáše Tesaře. Místopředsedy se pak stali Michal Kučera, Petr Měsíc a Zdeněk Šoral.

TOP 09 v Ústeckém kraji má od pátku nové vedení
Foto: top 09
Popisek: Logo TOP 09

V  předsednictvu krajské organizace ještě usednou další zvolení členové – Radim Bzura, Pavel Pastyřík, Radek Rabštejnek, Michal Vlach a Pavel Vlasák. Dalšími členy krajského výboru byli zvoleni Jan Hodničák, Martin Hrdina, Pavel Janda, Vladimír Janda, František Kačer, Jaroslav Marek, Petr Najman, Tibor Novodomský, Petr Starý, David Tejml, Frantiček Vaněček a Dita Vlasáková. Jedná se tak o 21 členný krajský výbor. Sněmu se zúčastnilo 43 delegátů s právem hlasovacím.

„Velmi si vážím podpory, kterou jsem já i celé vedení krajské organizace obdrželo. Jsem rád, že se tím potvrdila naše dosavadní odvedená práce, kterou jsme v kraji započali. Tak jako doposud, máme i nadále vyhrnuté rukávy, abychom se z Ústeckého kraje naší prací pokusili udělat opravdu krásné a příjemné místo pro život našich dětí.“ sdělil po zvolení Tomáš Tesař.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Fiala (SPD): Zavádí se společné, jednotné a závazné azylové řízení,

20:01 Fiala (SPD): Zavádí se společné, jednotné a závazné azylové řízení,

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.