Tomio Okamura (SPD) zve na besedy v krajích, nejbližší je ve Zlíně

04.11.2015 10:25

Příští týden ve středu ve Zlíně - těším se na osobní setkání s Vámi - 11. listopadu v 17:30 pořádáme veřejnou besedu s občany na všechna aktuální palčivá témata v ČR včetně diskuse!

Tomio Okamura (SPD) zve na besedy v krajích, nejbližší je ve Zlíně
Foto: Daniela Černá
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura na besedě s občany v obci Vyšní Lhoty

Místo konání je v sále v budově Centroprojektu, Štefánikova 167, Zlín. VSTUP VOLNÝ! Prosím SDÍLEJTE, ať přijde co nejvíce lidí!

Příští týden ve čtvrtek osobně uvidíme také v Hradci Králové - těším se na osobní setkání s Vámi - 12.listopadu v 18h pořádáme veřejnou besedu s občany na všechna aktuální palčivá témata v ČR včetně diskuse! Místo konání je v kongresovém sále hotelu Černigov, Riegrovo náměstí 1494, Hradec Králové. VSTUP VOLNÝ!

A připomínám, že tento týden ve středu se osobně uvidíme v Jihlavě - těším se na osobní setkání s Vámi - 4.listopadu v 18:30 pořádáme veřejnou besedu s občany na všechna aktuální palčivá témata v ČR včetně diskuse, místo konání je sál restaurace "U lyžaře", Hybrálec 37, Jihlava. VSTUP VOLNÝ!

A těším se také na osobní setkání s Vámi v Olomouci - tento čtvrtek 5.listopadu v 18h pořádáme veřejnou besedu s občany na všechna aktuální palčivá témata v ČR včetně diskuse! Místo konání je ve velkém sále Pizzerie Na Pile, Pavlovická 31/30, Pavlovičky, Olomouc. VSTUP VOLNÝ!

Do konce roku se těším na osobní setkání s Vámi na veřených besedách také v dalších krajích ČR, termíny a místa konání potupně zveřejním.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

21:03 Richter (ANO): Neschválení tohoto bodu může vyvolávat pocit, že policie něco tají

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 ke zřízení poslanecké komise k vyšetření stř…