Třebíč: Další stavební práce v červenci omezí dopravu

05.07.2020 11:44

Odbor dopravy a komunálních služeb informuje o dopravních omezeních v Třebíči, z důvodu různých stavebních a výkopových prací.

Třebíč: Další stavební práce v červenci omezí dopravu
Foto: rep
Popisek: Třebíč

Rekonstrukce plynu

V ulicích Ruská, Arbesova, Hladíkova, Jiráskova a Pod Vodojemem budou v termínu od 7. července do 31. října probíhat výkopové a stavební práce při rekonstrukci plynu. Práce budou probíhat vždy od pondělí do pátku, od 7:00 do 18:00.

Po celou dobu, tedy od 7. 7. do 31. 10. bude uzavřen chodník v ulicích Jiráskova a Ruská. Maximálně 5 dní z termínu 7. – 18. července bude úplně uzavřena křižovatka ulic Arbesova a Ruská. Objížďka povede ulicemi Ruská, Hladíkova, Štefánikova a Arbesova.

Maximálně 3 dny z termínu 13. – 26. července bude uzavřena křižovatka ulic Hladíkova a Ruská. Objížďka povede ulicemi Ruská, Jiráskova, Schöllhornova a Hladíkova.

Maximálně 3 dny z termínu 13. – 26. července bude uzavřena část silnice v ulici Ruská, objížďka povede ulicemi Jiráskova, Schöllhornova a Hladíkova.

Tři dny z termínu 30. července až 7. srpna bude uzavřena křižovatka ulic Ruská a Jiráskova, objíždět se bude ulicemi Jiráskova, Schöllhornova, Hladíkova a Ruská.

27. – 29. července bude uzavřena část Ruské ulice, objíždět se bude ulicemi Ruská, Dreuschuchova, Štefánikova a Jiráskova.

Od 3. srpna do 8. září bude úplná uzavírka části silnice v Jiráskově ulici, objíždět se bude Ruskou a Dreuschuchovou.

Od 15. září do 31. října bude úplně uzavřena část ulice Pod Vodojemem.

Rekonstrukce teplovodu

V termínu od 13. července do 7. srpna letošního roku bude probíhat rekonstrukce teplovodu na mostě v ulici Modřínová. V tomto termínu bude na mostě uzavřen chodník pro pěší. V souvislosti s těmito pracemi bude od 18. července od 6:00 do 19. července do 18:00 uzavřen úsek ulice Rafaelova, od křižovatky s ulicí Brněnská po křižovatku s ulicí Samešova. Objížďka pro vozidla do 12 tun bude obousměrně ulicemi Brněnská, Velkomeziříčská, a Samešova. Vozidla nad 12 tun budou úsek objíždět ulicemi Sportovní, Bráfova tř., Masarykovo nám., Komenského nám., Žerotínovo nám, ul. 9. května, U Kuchyňky a Táborská.

Výměna balkónů

V termínu od 15. července do 18. srpna bude z důvodu realizace stavebních prací při výměně balkonů v bytovém domě Kubišova 1170/5 uzavřen chodník a parkovací stání. Práce budou probíhat jen v pracovní dny, vždy od 7 do 17 hodin.

Letní kino

V Termínu od 20. do 31. července letošního roku bude uzavřena část veřejného parkoviště v ulici Kateřiny z Valdštejna, za zimním stadionem, z důvodu záboru pro kulturní akci Letní kino.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.