Petr Trombik: Uprchlíci prý vraždí, protože jim ubližujeme

26.07.2016 12:17

V souvislosti s jednotlivými útoky migrantu i těch už „integrovaných“, na domorodce ve Francii a teď i v Německu, je nutné upozornit na jejich analytické vyhodnocování policejními orgány. Tyto analýzy jsou v zápětí šířeny mainstreamem. Témeř vždy ihned po atentátu se stanoví psychiatrická diagnóza atentátníka ,,on je totiž vlastně oběť naši necitlivosti a nevstřícnosti“.

Petr Trombik: Uprchlíci prý vraždí, protože jim ubližujeme
Foto: Jan Rychetský
Popisek: Kolem iráckého města Dahúk je nespočet uprchlických táborů

Bylo mu ubližováno, byl šikanován, měl z nás depresi atd. S takovou diagnostikou by ovšem mohli podobně exkulpovat největší, globálně uznávané zločince jako Hitlera nebo Stalina, případně vykonavatele jejich zločinu, psychopatické sadisty ať už z koncentráku nebo gulagu. Oni také měli často těžké dětství. Kdyby každý nešťastník vraždil, demografické problémy by byly globálně vyřešeny a v Evropě by bylo opravdu spousta životního prostoru.

Diagnózy výše -jen namátkou- uvedených zločinců najdou experti i novináři v odborné i populární literatuře.

Co lze na základě německé policejní "analytiky" dělat? Odkazuje-li policejní zkoumání cinu mnichovského mládence, který byl označen za "Amoklaufera", k Breivikovi, pak bude doporučeno navýšit trest tomuto norskému mládenci nebo ho budeme s pomoci psychiatrie rovněž exkulpovat a místo vězněni léčit?

Zřídíme v migrantských přijímacích zařízeních psychiatrička centra,v nichž budou žadatele o azyl diagnostikovat? Podpoříme neziskovky, aby bránily sensitivní příslušníky cizí kultury před psychologickým utrpením způsobeným pobytem v naši kultuře?

Zajistíme jim sociální nadstandard, aby neměli pocit méněcennosti a necítili se vyčlenění?

Docházím k závěru, že pokud jde o bezpečnostní analytiku, jedna se už o nikoliv naprosto stupidní neschopnost vyhodnocovat tyto případy z důvodu politické korektnosti, ale o neschopnost uznat "vítačskou kulturu" za zcela pochybenou a tento katastrofální omyl přiznat.

Multikulturní a korektní propaganda zde svou klamavosti dosahuje goebbelsovských rozměru i když ji schází jeho inteligence a vynalézavost.

Němci snad tomu věří, tak jako v minulosti. Vzpomeňte si na dokumentární záběry z jejich rozbombardovaných měst, vyzdobených transparenty o odhodláni bránit nacistické hodnoty. Němci tomu jistě pevně a disciplinovaně věřili do poslední chvíle.

Ale pokud jde o nás, byli jsme vždy k propagandě skeptičtí,proškolení za protektorátu i "za bolševika" a proto  aproximuje důvěryhodnost mainstreamovych medii pro uživatele v těchto záležitostech k nule.

Pokud jde o hrozbu terorismu, ať už má vazbu na IS nebo ne, musíme si uvědomit,  co za tím pravděpodobně stojí.

Atentátníci, kteří jsou převážně muslimové,chápou demokracii velmi dobře a doslova. Naši politici nejsou kmenoví náčelníci ani udělna knížata z Boží vůle, ale vládnou z vůle lidu, který si je zvolil.

Ve volbách si vybíráme svou politickou reprezentaci, která má řešit naše národní a státní problémy, vnitřní i vnější. Jaké představitele jsme si zvolili,takové máme. Ale svou volbou za ne neseme rovněž odpovědnost, což si většinou neuvědomujeme,protože volby většina voličů považuje  za  jakousi show, pořádáno občas, ale která je jinak k ničemu, protože kdyby mohly volby  něco změnit,nebyly by povoleny,jak praví rčení. Ani to však vyloučeno není.

V očích muslimu však za svou politickou reprezentaci odpovědnost neseme. Tak jako by se mstili na cizích kmenových náčelnících,pokud by cítili od nich křivdu, tak se mstí na evropských voličích. Politici ostatně mají příliš dobrou ochranku,na rozdíl od svých voličů. Oni se tedy odvety bát nemusí.

Jestli např. Sarkozy, Blair (a Merkelová to schvaluje), přesněji NATO, přistoupí k bombardování a rozvracení islámských státu, nesou Francouzi, Britové, Němci za to odpovědnost jako voliči těchto politiku. (USA mají, na rozdíl od EU, pečlivou imigrační kontrolu.) Nevím,zda se někdo ptal na souhlas našich politiku.

Voliči v EU nesou  odpovědnost za svou politickou reprezentaci stejně jako Němci za to,ze si zvolili Hitlera a skončilo to  srovnáním jejich měst se zemi. Na to však muslimové,propadli v depresi, nemají potřebné technické možnosti, proto konají jak umí, troškaři.

Civilisté jsou bezbranný a citlivý cil, věděli to spojenci za 2. světové války a ví to i muslimové a nebudeme teologicky spekulovat,zda jsou islamisté muslimové nebo zpravodajský analyzovat,zda mají nebo nemají vazbu na Islámský stát.

Voliči, ,zamyslete se proto nad tím, koho volíte a kdo vám  ve svých projevech otevřené říká: "přijmout migranty musíme,ochránit vás před nimi nemůžeme".

Podívejte se, které strany si to mohou dat rovnou  jako volební heslo a budete-li je volit, pak si zvykejte na každodenní atentáty, časem na válku v ulicích,proste na situaci jako v Bejrútu, Kábulu, Bagdádu....

Cožpak nejeden  nás politicky reprezentant na rovinu neříká: "Musíme si zvykat"? To je další volební heslo těchto stran a mainstream to po těchto uvážlivých politicích papouškuje. Pokud si zvykneme na takovou argumentaci,jinou budoucnost než tu,kterou můžeme sledovat teď už i v blízkém sousedství, mít nebudeme.

Vyšlo na euportal.parlamentnilisty.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…