Tulpa (SLK): V srpnu nastoupí do vedení středních škol tři noví ředitelé

31.07.2019 20:41

K prvnímu srpnovému dni převezmou vedení tří škol zřizovaných Libereckým krajem noví ředitelé. Rada kraje je jmenovala na základě výsledků konkurzních řízení.

Tulpa (SLK): V srpnu nastoupí do vedení středních škol tři noví ředitelé
Foto: youtube.com
Popisek: Petr Tulpa (SLK)

„Většina ředitelů středních škol již převzala řízení letos v červenci. Počátkem srpna nám na školy nastoupí tři noví ředitelé. Moc mne těší, že všichni jmenovaní jsou odborníci a mají s vedením školy potřebné zkušenosti,“ uvedl Petr Tulpa, náměstek pro resort školství, mládeže, tělovýchovy, sportu a zaměstnanosti.

Novým ředitelem Gymnázia v Tanvaldu se stane RNDr. Jan Kohoutek, Gymnázium ve Frýdlantu bude řídit Mgr. Pavel Čumpelík a ředitelem Vyšší odborné školy sklářské a střední školy v Novém Boru byl jmenován Mgr. Jiří Janás.

Jmenování ředitelů škol předcházela konkurzní řízení, o jejichž vyhlášení rozhodla rada kraje v návaznosti na končící šestileté funkční období ředitelů, a to v souladu s příslušným ustanovením školského zákona. Konkurzy proběhly celkem na osmi středních školách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

4:31 KSČM odmítá současný návrh Jurečkovy „reformy“ sociálních dávek

Ministerstvo práce a sociálních věcí vedené zemědělcem Marianem Jurečkou plánuje od příštího roku sj…