Turková (PRO): Koláři, vy trapný hrdino. Schovat se tatínkovi pod sukně a hnát naše děti do války

05.04.2024 10:04 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Ondřeji Kolářovi (TOP 09) a jeho bojovnému billboardu s nápisem Nebojím se postavit Rusku, ve stínu toho, když se Kolář skrýval před údajným agentem Ruska po zbourání pomníku maršála Koněvy na Praze 6.

Turková (PRO): Koláři, vy trapný hrdino. Schovat se tatínkovi pod sukně a hnát naše děti do války
Foto: archiv politika
Popisek: Ing. Ivana Turková, Ph.D., MBA

Toto je přesně ta pokrytecká politika, o které jsem mluvila na Václaváku!

Toto je přesně to zvrácené odporné pokrytectví a rodina Kolářů je všech pokrytců král!

Takže, až vás váš otec vezme za ruku, navléknete si SPOLU maskáče, na záda plnou polní a půjdete na frontu bojovat, tak potom budeme možná věřit, že se nebojíte postavit Rusku!

Až si dáte na ten billboard - jsem pro zrušení výjimky z branné povinnosti politiků a jejich rodinných příslušníků, tak potom vám to budeme věřit, do té doby zalezte a zmlkněte, protože jste jen trapný gaučový chciválek!

Zatím jste uměl jen kopat do pomníku v Praze a poté se rychle schovat tatíkovi pod sukni před neexistujícím agentem, vy trapný hrdino!

Cituji gaučového hrdinu: „Nechci, aby bylo Česko bezpečným přístavem pro ruské agenty.  V Praze se předávaly peníze, na ovlivnění voleb do EP. Z Prahy řídí rusáci vlivové operace pro celou Evropu. Pořád jsme jim nesebrali ty domy, pořád Rusko vlastní celý kus Bubenče. Dokud bude Česko centrem ruských rozvědčíků budu prudit.“

Pokud to myslíte vážně s tím pruděním, tak nemusíte chodit daleko k ruským rozvědčíkům, můžete začít u svého otce, který vehementně pomáhal našemu rozvědčíkovi, aby se dostal na Hrad!?
A o tom předávání peněz v Praze, obzvláště v jisté odsácké kampeličce, kde si “někdo” odnese v baťohu 350 milionů v hotovosti, byste zase mohl domluvit a zeptat se vašeho fialového předsedy, to bylo na ovlivněni koho a čeho!?

Vy tady bojujete proti Rusku a Putinovi, ale když jde o prachy, tak ty vám nesmrdí. Když už budete konfrontovat otce s těmi rozvědčíky, tak mu také domluvte a vysvětlete, že „Putinova“ GazpromBank je v Rusku a že fakt není dobré dělat PR americké společnosti, kterou váš otec zastupuje, a která se snaží obcházet sankce proti Rusku, aby se byznysová kolečka nezastavila!
Inu, hledej stopu peněz – přivede tě k pravdě, že pane pokrytecký hrdino!

Jestli si myslíte, stejně jako Macron, že v rámci „koalice ochotných“, pošlete východ bojovat dobrovolně na Ukrajinu proti Rusku a západ bude z bezpečné vzdálenosti sledovat zabíjení našich synů a vnuků a mastit si kapsu, tak jste naivní idioti, proto upravuji a výstižněji doplňuji „koalice ochotných idiotů“!

My vám ty naše děti nedáme!

Buďte s námi PRO

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Skvělé, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseAlena Čížková , 05.04.2024 10:15:12
Paní Turková, skvělá řeč, ve všem máte pravdu. Kéž by takových jako Vy bylo hodně

|  11 |  0

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Každý den čtu desítky komentářů, jak jsem trapná, hnusná, hloupá. Slušnost zvítězí

8:04 Nerudová (STAN): Každý den čtu desítky komentářů, jak jsem trapná, hnusná, hloupá. Slušnost zvítězí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke komentářům v on-line prostoru.