Tutter (TOP 09): Chaos na radnici Prahy 7

15.11.2015 8:25

Vedení, pod taktovkou pana staroty Čižínského, nám v poslední době buď cíleně lže nebo je jejich schopnost řídit úřad MČ Praha 7 ještě menší, než jsem si dokázal představit.

Tutter (TOP 09): Chaos na radnici Prahy 7
Foto: TOP 09
Popisek: Miroslav Tutter

Hned po volbách v roce 2012 starosta Čižínský podepsal dodatek o prodloužení nájmu budovy ůřadu MČ Praha 7, nicméně podle našich informací je tento dodatek buď neplatný nebo minimálně rozporován Generálnim finančním ředitelstvím. V současné době úřad ztrací pomalu a jistě další metry, úředníci jsou stěhováni na detašovaná pracoviště a zmatky na úřadě dosahují kritických rozměrů.

TOP09 na předminulém zastupitelstvu situaci popsala a požadovala vysvětlení, proč se situace neřeší. Na naše naléhání se alespoň ustanovila Komise pro výběr sídla radnice, která ale po prvním jednání vypsala poptávku po novém sídle. Lhůtu pro podaní nabídek však stanovila pouhých 15 dní...

Proto na příštím zastupitelstvu budeme požadovat jasné vysvětlení situace a odpověď pana starosty zda ví, co podepisuje a jestli zásadní smlouvy MČ kontrolují právníci nebo pouze se jedná a sousedskou pomoc jeho bratra?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Odmítám šmírování lidí ze strany státu

7:17 Rajchl (PRO): Odmítám šmírování lidí ze strany státu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návrhu ODS hlásit úřadům každý převod částky, přesa…