Tutter (TOP 09): Jak „proinvestovat“ poslední ušetřené peníze, které Praha 7 má, 200 milionů

20.11.2015 11:12

Starosta Čižinský vybírá nové sídlo radnice - poté, co se celé minulé volební období prezentoval jako bojovník proti zmanipulovanému výběru, tak jeho současné kroky jsou minimálně hodně podivné a nestandardní.

Tutter (TOP 09): Jak „proinvestovat“ poslední ušetřené peníze, které Praha 7 má, 200 milionů
Foto: TOP 09
Popisek: Miroslav Tutter

Nejprve podepsal smlouvu s GFŘ o prodloužení nájmu, kterou prezentoval jako zásadní manažerský úspěch, tato však je nyní zpochybněna a vytváří podhoubí pro nestabilitu fungování radnice.

Nyní se v řádu hodin horečnatě zřizují komise, které pak během pár týdnů chtějí koupit nové sídlo radnice. Naprosto se ignoruje refrendum, které jasně stanovilo podmínky pro výběr sídla radnice. Výběr probíhá mimo režim veřejných zakázek.Ignorování místního referenda je ignorováním občanů, kteří se jeji zúčastnili. Radnice dává jasný vzkaz voličům, nyní kdy už jste nám moc svěřili, nás vaše názory nezajímají. Trochu se obáváme toho, aby se proklamace "nejsme jako oni" nemenila na "jsme horsi nez oni" nebot vybirat radnici behem ctrnacti dnu, to by si v Praze netroufl skutecne nikdo.

Nejhorší ale je finální trojice nabídek, ze které se bude vybírat. Budova Merkurie, U Průhonu 32 a 38 - někde je azbest, jinde se jedná o oblast, která byla zatopena a je v naprosto dezolátním stavu. Komise pro výběr sídla radnice dostane alespoň trochu relevatní údaje o tom, kolik jednotlivé budovy budou celkem občany Prahy 7 stát, v pátek večer. V pondělí ráno je naplánována mimořádná rada MČ a na večer od 19,00 hod zastupitelstvo, které by mělo o nákupu rozhodnout!!!!! tedy proinvestovat poslední ušetřené peníze, které Praha 7 má......cca 200 mio Kč

Myslím, že takto se odpovědný hospodář rozhodně nechová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…