Udženija (ODS):Pracuješ, máš - nepracuješ, nemáš

15.01.2015 9:45

Na rozdíl od USA toto heslo již dávno v Evropě neplatí a je to jedna z hlavních příčin toho, co se v Evropě děje. Evropa se chytila do své vlastní pasti deklarováním a garantováním jistoty silného sociálního systému, skoro 100% zaměstnanosti, bezplatného zdravotnictví a multikulturalismu.

Udženija (ODS):Pracuješ, máš - nepracuješ, nemáš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandra Udženija

Převážně socialistické vlády napříč Evropou to dovedly do takové dokonalosti, že tyto výdobytky lidé žijící v Evropě považují za samozřejmost. Nejtragičtější je, že takto dlouhodobě propagovaná socialisticko-sociální doktrína vzbuzuje v lidech naději a očekávání. A když naděje a očekávání nejsou naplněny, tak je zle! Jsou naštvaní všichni! Pracující mají méně a méně, jelikož se jim neustále zvyšují daně a různé poplatky, aby stát měl z čeho platit ty, co nepracují. Těm to stejně ale nestačí, a jejich nespokojenost, hlavně u mladých generací roste čím dál víc. Nezaměstnanost roste, protože firmy a zaměstnavatelé mají tak vysoké zdravotní a sociální odvody za zaměstnance, že se jim zaměstnanci nevyplatí. Taková atmosféra je to nejideálnější podhoubí pro extremismus v jakékoli formě. Pro nenaplněnou naději a očekávání pak stačí jen záminka namalovaného Mohameda… Tragédie a důsledky jsou nedozírné…"

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

15:14 Pekarová Adamová (TOP 09): Rozšíření rodiny unijních demokracií je naší strategickou nutností

Předsedkyně Poslanecké Sněmovny Markéta Pekarová Adamová se s předsedou Senátu Milošem Vystrčilem ve…