Udženija (ODS): Titul Pečovatelka roku získalo naše centrum sociálních služeb již potřetí

13.11.2017 19:34

Praha 2 získala v těchto dnech další prestižní ocenění. Titul Pečovatelka roku 2017 obdržela Jana Vlčková z Domova seniorů Máchova v kategorii pobytových sociálních služeb. Domov seniorů v Máchově ulici je součástí Centra sociálních služeb Praha 2 a je jedním z pěti nejlepších v zemi.

Udženija (ODS): Titul Pečovatelka roku získalo naše centrum sociálních služeb již potřetí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Alexandra Udženija

K ocenění Janě Vlčkové za městskou část dnes pogratulovala místostarostka Prahy 2 Alexandra Udženija, která má v gesci sociální oblast. „Mám velkou radost z toho, že je to již třetí titul Pečovatelka roku pro naše Centrum v posledních letech. To svědčí o tom, že v našem dvojkovém centru pracují šikovní a obětaví lidé, kteří mají chuť pomáhat ostatním, a městská část se jim k tomu snaží vytvářet ty nejlepší podmínky,“ zdůraznila místostarostka Alexandra Udženija.

Titul Pečovatelka roku nemíří do Prahy 2 poprvé. Michaela Pachmanová z denního stacionáře získala v roce 2015 titul Pečovatelka roku v kategorii ambulantní sociální služby. V témže roce byla mezi oceněnými i Zdeňka Rakovská v oblasti pobytových sociálních služeb. Letos na podzim Domov seniorů Máchova obhájil ocenění Značka kvality.

Sociální zařízení druhé městské části tak znovu potvrdila svoji špičkovou úroveň, kde se klientům dostává kvalitních odborných služeb i individuálního přístupu ze strany ošetřovatelek. Zřizovatelem je městská část Praha 2, která významnou měrou dotuje jejich provoz.

Městská část také každoročně poskytuje prostory Novoměstské radnice pro slavnostní vyhlášení výsledků této celostátní soutěže, která se letos konala již popatnácté. Oficiální název soutěže zní Národní cena sociálních služeb – Pečovatelka roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…