Udženija (ODS): Z živnostníků a drobných podnikatelů se stává štvaná zvěř

23.03.2015 9:56

V poslední době není týdne, kdy by levicová vláda nezaútočila na živnostníky a drobné podnikatele.

Udženija (ODS): Z živnostníků a drobných podnikatelů se stává štvaná zvěř
Foto: praha.eu
Popisek: Pražská radní Alexandra Udženija

Šikana a represe pokračuje zaváděním registračních pokladen a nyní pro živnostníky přichází zvyšování odvodů na zdravotní pojištění. K tomu nelze opomenout dlouhodobou levicovou rétoriku, že tato skupina podnikatelů neplatí daně a okrádá stát. Živnostníci a osoby samostatně výdělečně činné přitom tvoří páteř naší ekonomiky a zaměstnávají cca 60% pracovní síly. ODS odmítá všechna represivní daňová opatření namířená proti živnostníkům, malý a středním podnikatelům, kteří v dnešní době nemají nikde jinde zastání než u ODS.

ODS za to, že ne vždy dodržela své sliby právě vůči této skupině obyvatel, zaplatila vysokou politickou daň a tuto chybu již do budoucna nehodlá opakovat. Dnes jasně říkáme: Nechceme represivní opatření pro naše živnostníky a podnikatele, ale chceme pro-aktivní opatření, a tím jsou jednotná sazba DPH a snížení odvodů na sociálním pojištění, které je jedno z nejvyšších v Evropě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

14:07 Kordová Marvanová: Milostivé léto bude i pro zdravotní pojištění

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k snadnějšímu zaplacení dluhů u VZP a odpuštění pená…