Úsvit-NK: Budeme grilovat Sobotku a Chovance

20.01.2016 22:39

Po premiéru Sobotkovi a ministru vnitra Chovancovi bude požadovat okamžité zavedení ochrany státních hranic.

Úsvit-NK: Budeme grilovat Sobotku a Chovance
Foto: Úsvit - Národní koalice
Popisek: Úsvit - Národní koalice

Budeme také chtít, aby se prosadil náš návrh azylového zákona, aby azyl nemohl dostat žádný cizinec, který spáchá trestný čin. Budeme chtít také vědět, proč vláda odmítá náš zákon o detenčních zařízeních, podle kterého mají být azylová zařízení umístěna mimo území Evropské unie, například v Sýrii nebo severní Africe.

Mimořádný bod dnes prosadil Marek Černoch, který k tomu řekl: „Od ministrů slyšíme, jak nebudeme přijímat imigranty a vyhošťovat je. Přitom vláda akceptovala kvóty a nepodpořila náš azylový zákon, který okamžitě vyhošťuje cizince, kteří spáchají trestný čin. Na tom chceme vládu ugrilovat.“

„I v těchto zimních měsících překračuje nelegálně českou hranici desítky lidí týdně. A nejen to, musíme se připravit na situaci, kdy Německo přestane přijímat a imigrantům nezbyde, než jít k nám. Je nutné okamžitě zavést ochranu státních hranic,“ doplnil předseda Úsvitu Miroslav Lidinský.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích