Úsvit-NK: Mezinárodní spolupráce proti islamizaci Evropy byla zahájena v Praze

24.01.2016 9:57

V sobotu 23. ledna 2016 před 15. hodinou proběhla tisková konference, na které byli novináři seznámeni s cíli celoevropské demonstrace, která proběhne 6. února současně ve 14 zemích celé Evropy.

Úsvit-NK: Mezinárodní spolupráce proti islamizaci Evropy byla zahájena v Praze
Foto: Úsvit - Národní koalice
Popisek: Úsvit - Národní koalice

Docent Martin Konvička řekl na úvod tiskové konference, že jsme lidé, kteří mají jediný cíl, uchránit Evropu před nenávistnou středověkou ideologií, která je neslučitelná s hodnotami svobody, demokracie a lidské důstojnosti. Chceme hájit občanská, lidská a politická práva, která si Evropané během tisícileté historie vybojovali. Předseda poslaneckého klubu strany Úsvit - Národní koalice dodal, že nejen demonstrace, ale další intenzivní spolupráce mezi evropskými stranami je logickým pokračování společného úsilí strany a Bloku proti islámu u nás.

„Boj proti islamizaci Evropy je naším společným cílem, ale Německo v tomto boji uspět samostatně. Musíme táhnout za jeden provaz a chceme bojovat společně,“ řekla ve svém vystoupení představitelka hnutí PEGIDA Tatjana Festerling. „V Estonsku v tuto chvíli neprožíváme stejně kritickou situaci jako naši přátelé v Německu, ale protože spolupracujeme s přáteli z Finska, uvědomujeme si, že ochrana Evropy je naším společným cílem,“ řekla představitelka Konzervativní lidové strany Maria Kaljustej.

V průběhu dalšího jednání byla schválena společná deklarace. Tato Pražská deklarace je základem společného postupu zúčastněných evropských zemí při společném tlaku na bruselské elity při řešení současné tzv. migrační krize a narůstajícího nebezpečí islamizace Evropy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

7:02 Rajchl (PRO): Takže pane Turku, tady jsou fakta

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům Filipa Turka (Motoristé sobě).