Úsvit-NK: Ze strany zaměstnanců ČRo jde buď o amatérismus nebo zlý úmysl

09.02.2016 13:22

Usvit NK a Blok proti islámu žádá rozhlasovou radu o prošetření amatérského jednání redaktorů na Hradčanech.

Úsvit-NK: Ze strany zaměstnanců ČRo jde buď o amatérismus nebo zlý úmysl
Foto: Úsvit - Národní koalice
Popisek: Úsvit - Národní koalice

Úsvit - Národní Kolaice a BPI odmítá mediální útoky redaktorů ČRo na Policii ČR. Naopak děkujeme Policii ČR za bezchybné zvládnutí sobotní demonstrace na Hradčanech. "Léta jsem působil jako šéf zpravodajství v rádiu. Neumím si vysvětlit proč zaměstnanci rozhlasu se na naší akci neakreditovali. Nerozumím tomu, že bez dohody s pořadateli umístili svůj přenosový vůz do přístupového prostoru demonstrace. Nechápu že jako ostatní média nevyužili naše zázemí pro novináře, kde byl i zdroj energie a nerušil demonstraci hlukem. Ze strany zaměstnanců ČRo jde buď o amatérismus nebo zlý úmysl. V každém případě proto musíme žádat Radu Českého rozhlasu o prošetření a budeme interpelovat ministra vnitra" řekl k věci clen bezpečnostního výboru sněmovny a bývalý novinář Martin Lank.

Marek Černoch tiskovou konferenci uvedl poděkováním všem co se demonstrace na Hradčanech zúčastnili. Zdůraznil, že již minulé úterý bez pozornosti medií ÚNK a BPI zaslalo otevřený dopis policejnímu prezidentovi, kde jsme informovali o tom, že dobře organizováni levicoví radikálové se pokusí zneužít naši demonstrace k naši dehonestaci. Též zdůraznil, že naše demonstrace je mediálně účelově spojována s událostmi v Thunovské ulici. " Na Malé Straně, kde je Thunovská ulice, demonstrovali příznivci pana Sobotky. My jsme demonstrovali na Hradčanech, kde k žádnému takovému incidentu nedošlo". Předseda ÚNK na tiskové konferenci poděkoval svým bývalým kolegům za skvěle odvedenou práci a zdůraznil, že ÚNK i BPI chtějí řád a pořádek a odmítají anarchii. Proto kritiku činnosti Policie zvlášť v této době, považujeme za nebezpečné a společnosti škodlivé.

Na závěr vystoupil sociolog Petr Hampl místopředseda BPI, který odsoudil sobotní násilí v komunitním centru a znovu zdůraznil, že ÚNK a BPI čelí mediálním snahám byt spojováni s akcemi radikálu se kterými ale nemáme naprosto nic společného.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

6:23 Rozvoral (SPD): Chceme všestranně podpořit pracující rodiny s dětmi a stimulovat porodnost

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…