Úsvit-NK a Blok proti islámu: Vládě nevěříme. Přijdeme podpořit prezidenta, aby ji donutil zavřít hranice

06.10.2015 12:35

Dnes proběhla tisková konference po jednání poslaneckého klubu Úsvit-Národní koalice. Hlavním bodem jednání klubu byla krize.

Úsvit-NK a Blok proti islámu: Vládě nevěříme. Přijdeme podpořit prezidenta, aby ji donutil zavřít hranice
Foto: Úsvit-NK.
Popisek: Úsvit-NK.

„Jednoznačně jsme se shodli, že vládě nevěříme, že ochrání občany České republiky před nelegálními imigranty a před bruselskými kvótami. Důkazem je, že například odmítá naše návrhy na zpřísnění migrační politiky – ať už je to zákaz udělení azylu pro zločince či prodloužení lhůty pro zadržení nebezpečných a nespolupracujících imigrantů na neurčito. Vláda se nebrání kvótám a odmítá podat žalobu k Evropskému soudnímu dvoru. Dnes osobně podpoříme prezidenta před jednáním bezpečností rady, aby donutil vládu zavřít hranice. Navrhneme také mimořádný bod informace ministra vnitra Chovance k jednáním o kvótách, hned jak se vrátí z evropského jednání,“ řekl předseda klubu Marek Černoch.

„Naší petici proti kvótám podpořilo 250 tisíc občanů. Vláda zradila nejen tyto občany, ale nás všechny. My musíme chránit Českou republiku. Dnes večer společně s předsedou Úsvitu – Národní Koalice Miroslavem Lidinským podpoříme osobně prezidenta Zemana před Úřad vlády, kam přijede na jednání Bezpečnostní rady státu. Věříme, že prezident Zeman donutí vládu, aby konečně začala bránit občany České republiky,“ uvedl předseda Bloku proti Islámu doc. Martin Konvička.

„Chtěli bychom také poděkovat za rostoucí podporu občanů. Včerejší průzkum PPM factum nám přisoudil 5 % hlasů. Díky tomu bychom se dostali i do Poslanecké sněmovny po volbách. My za tuto podporu voličů velmi děkujeme. Rostoucí podpora u voličů je pro nás signál, že občané vnímají naší práci, že vnímají pozitivně naše návrhy zákonů na ochranu před radikální islámem či návrhy na ochrany hranic,“ uzavřel Marek Černoch.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…