Úsvit: Úsměvy dětí z dětské domova v Radhošti rozzářily Sněmovnu

03.02.2015 19:40

V úterý si na pozvání poslance Augustina Karla Andrleho Sylora přijeli prohlédnout Poslaneckou sněmovnu děti z dětského domova Markéta v Radhošti. Obsáhlé exkurzi sněmovních prostor předcházelo setkání s vrcholnými představiteli hnutí Úsvit Tomio Okamurou a předsedou poslaneckého klubu Markem Černochem.

Úsvit: Úsměvy dětí z dětské domova v Radhošti rozzářily Sněmovnu
Foto: red
Popisek: Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury

Skupinu po celou dobu pobytu doprovázel sám poslanec Andrle a svými znalostmi leckdy doplňoval historický výklad o dějinách parlamentarismu a Poslanecké sněmovny vůbec.  Dětem byl při prohlídce také umožněn přístup do hlavního jednacího sálu, a měly tak na malou chvíli možnost posadit se do sněmovních lavic a prohlédnout si zdobený interiér.

Exkurze dětí z dětského domova byla zakončena pozváním na oběd ve sněmovní restauraci a krátkou prohlídkou zrcadlového sálu,  určeného pro slavnostní příležitosti.

„ Jsem rád, že se jim prohlídka líbila,“ vyjádřil své pocity poslanec Andrle, který se zasloužil o rekonstrukci kostela sv. Jiří mučedníka v Radhošti, jenž děti navštěvují při pravidelných bohoslužbách.

Poslanec doprovodil ještě skupinu k Pražskému Jezulátku, kde každý obdržel malý suvenýr v podobě miniatury Pražského Jezulátka a také na Karlův most, kde byly dvě děti spodobněny na obrazu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

13:09 Majerová (Trikolora): Tak prý jsme dobytci a šmejdi

Reakce na veřejném facebookovém profilu strany na urážky v komentářích