Úsvit a Blok proti Islámu uzavřou hranice na ochranu země před EU

08.04.2016 9:36

Nikým nevolená evropská komise chce zbavit členské státy práva rozhodovat o udělování azylu v jednotlivých zemích a chce si tuto pravomoc uzurpovat pro sebe. Česká republika, stejně jako ostatní státy, má jedinou možnost. V době, kdy po ochraně hranic volají občané okolních států. Ochránit svou vlastní hranici sama.

Úsvit a Blok proti Islámu uzavřou hranice na ochranu země před EU
Foto: Úsvit-NK.
Popisek: Úsvit-NK.

Proto tuto sobotu 9. dubna proběhne symbolické uzavření hranic České republiky. Představitelé Úsvitu, BPI a partneři z hnutí Pegida uzavřou společně přechody v Kraslicích/ Klingenthalu, na Cínovci a v Českých Velenicích.

Akce bude zahájena ve 13:00 a po deseti minutách uzavřeme živým řetězem všechny tři hraniční přechody. Na Cínovci se akce zúčastní poslanec David KÁDNER, předsedkyně krajské organizace BPI Iva PROCHÁZKOVÁ a bývalý šéf německých policejních odborů Karl FRIDRICH, člen Pegidy.

V Kraslicích bude poslankyně Úsvitu Olga HAVLOVÁ, místopředsedkyně BPI Jana VOLFOVÁ a představitelé bavorské Pegidy Gernot TAGETMAYER a Thea MAY.

Na přechodu v Českých Velenicích bude předseda BPI doc. Martin KONVIČKA, předseda Úsvitu – NK Mirek LIDINSKÝ, předseda poslaneckého klubu Úsvitu Marek ČERNOCH a zástupci hnutí Pegida z Rakouska.

Úsvit a Blok proti islámu již skoro rok marně žádá vládu, aby se začala chovat zodpovědně, stejně jako to činí vlády Maďarska, Polska a dnes již i Rakouska nebo Belgie. Většina zemí již pochopila, že bezpečnost občanů jednotlivých zemí nezajistí žádná bezzubá opatření evropské komise, ani vyděračská smlouva uzavřená s Tureckem, ani superkvóty. Česká vláda pohrdá názorem vlastních občanů, ignoruje i Usnesení Poslanecké sněmovny, petici, kterou podepsalo přes 250 tisíc občanů a v Bruselu tancuje, jak EK, kancléřka Merkelová nebo jiný bruselský úředník pískají.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL