Úsvit pravidelně pomáhá potřebným

20.10.2014 14:47

Hnutí Úsvit přímé demokracie pravidelně pomáhá potřebným. Tentokrát se pomoci dočkala nemocná Karolínka Dyrynková z Hlinska.

Úsvit pravidelně pomáhá potřebným
Foto: red
Popisek: Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury

Karolínka Dyrynková z Hlinska trpí Hereditární spastickou paraparézou, což je velmi vzácné onemocnění, které patří mezi skupinu neurodegenerativních onemocnění. Hlavním příznakem u Karolínky je progresivní spasticida dolních končetin, což vede v budoucnu ke zhoršování získaných pohybových schopností a k funkčnímu poškození kyčelních kloubů. Karolínka není schopna si samostatně korigovat fyziologický sed, bylo jí doporučeno pořízení rehabilitačního přístroje MOTOmed, na který jí ÚSVIT přispěl. Děkujeme našemu lídrovi z Úsvitu Hlinsko Ctiborovi Kovárníkovi! Takových charitativních akcí děláme za Úsvit po celé republice samozřejmě více. Například Tomio Okamura je již několik let patronem Klokánku, kde pomáhá týraným dětem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice