V Dolní Moravici se připravuje Krajský volejbalový turnaj ČSSD

06.08.2016 6:31

Sociální demokraté na Bruntálsku připravují tradiční Krajský volejbalový turnaj ČSSD. Ten se uskuteční v Dolní Moravici na Rýmařovsku v sobotu 10. září 2016.

V Dolní Moravici se připravuje Krajský volejbalový turnaj ČSSD
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo ČSSD

Okresní výkonný výbor ČSSD Bruntál ve spolupráci s Místní organizací ČSSD v Dolní Moravici pořádají tradiční Krajský volejbalový turnaj ČSSD, letos už sedmnáctý ročník, o pohár předsedy Krajského výkonného výboru ČSSD Moravskoslezského kraje.

Sportovní akce se uskuteční ve Sportovním areálu TJ Dolní Moravice v sobotu 10. září 2016 od 9 hodin. Velkolepé události se zúčastní i poslanec Parlamentu ČR a kandidát na senátora Ladislav Velebný. Volejbalový turnaj začne prezentací v 8 hodin, dále pak slavnostním zahájením v 8.30 hodin a začátek hry proběhne v 9 hodin.

Předpokládané vyhodnocení a ukončení soutěže pořadatelé naplánovali asi do 17 hodin. Více zde: http://www.velebny.eu/products/v-dolni-moravici-se-pripravuje-krajsky-volejbalovy-turnaj-cssd1/.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

4:32 Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…