V Opavě vznikl nový politický subjekt

10.04.2016 13:17

V minulém týdnu bylo v Opavě založeno místní sdružení politického hnutí Nezávislí, které se chce angažovat i v ZMO ve prospěch občanů města Opavy, upozorňovat a bojovat proti nešvarům, které se v současné době v Opavské politice vyskytují.

V Opavě vznikl nový politický subjekt
Foto: Opava
Popisek: Opava

Ustavující schůze místního sdružení se zúčastnil i předseda hnutí Nezávislí pan František Zwyrtek, aby všem popřál úspěch. Předsedkyní sdružení v Opavě je Mgr. Simona Bierhausová, která bude současně reprezentovat v ZMO. „Chceme především vystupovat v zájmu rodin s dětmi, dětí a seniorů tak, aby se Opava opět stala městem pro všechny lidi a ne pouze pro úzký okruh snaživců,“ řekla Simona Bierhausová.

V budoucnu se hnutí Nezávislí nebrání spolupráci s žádným politickým subjektem, kterému půjde v Opavě o jeho občany a ne pouze o úzký okruh kamarádů. „Proti klientelizmu v politice je třeba bojovat , jak to už dlouho paní Bierhausová dělá,“ řekl nově zvolený místopředseda místního sdružení Nezávislí, pan Antonín Bouda a doplnil, že veškeré aktuální informace o práci sdružení NEZ Opava bude možné získat z FB profilu a na webových stránkách, které se v tuto chvíli již chystají.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

8:14 Mašek (ANO): Rakušanova kolaborace na migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ministru Rakušanovi.