Válek (TOP 09): Myslím, že některé spory jsou zbytečné a ne úplně šťastné

19.02.2021 14:51

Projev na 85. schůzi Poslanecké sněmovny 19. února 2021 k zákonu o zaměstnanosti

Válek (TOP 09): Myslím, že některé spory jsou zbytečné a ne úplně šťastné
Foto: TOP 09
Popisek: Vlastimil Válek

Děkuji, pane předsedající.

Já si myslím, že některé spory jsou zbytečné a ne úplně šťastné a budu strašně rád, když dojde pak k nějaké dohodě po tom návratu a dostaneme zákon, pro který budeme muset hlasovat. Mně je vždycky velmi nepříjemné, kdy se dámy přou, protože je obtížné se na některou z těch stran přiklonit. Proto jsem chtěl mluvit o něčem úplně jiném.

Anketa

Pokud by vláda vyhlásila totální a úplný lockdown na 14 dní, byli byste pro?

66%
34%
hlasovalo: 23233 lidí

Jednak se připojuji k předřečníkům a také si myslím, že zaměstnanci a vedení Sněmovny a obecně všichni, co se s nimi setkáváme, odvádí úžasnou práci a nemyslím si, že je potřeba to jakkoliv kritizovat. A mám dotaz, ať skončím nějakým pozitivním poselstvím pro nás a občany. Prostřednictvím pane přesedajícího pan poslanec Sklenák tady řekl zajímavou věc, že má v eRoušce dva pozitivní kontakty, nebo tři. A já teď úplně nevím, jaký je správný postup.

Protože tady máme pana ministra Vojtěcha, bývalého ministra, za kterého eRouška vznikla a určitě ví, jaký je správný postup, když se objeví informace v eRoušce, že mám pozitivní kontakt. Máme tady řadu odborníků, tak já bych moc prosil, jestli někdo z těch, co to ví, nebo eventuálně z vedení Sněmovny nám řekl - a tím se to dozví i občané - jaký je ten správný postup, když si mi v eRoušce objeví ty tři pozitivní kontakty. Co bych měl dělat. Já bych nerad, aby to vzbudilo v občanech pocit, že ten správný postup je začít pracovat v polovičním složení.

Děkuji.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice