Vandas (DSSS): Dění na Ukrajině slouží i ke špinění DSSS

08.03.2014 8:00

Jak už to tak v naší české korupcí prolezlé kotlině bývá, opět se ukázalo, že vše, co se dá použít vůči Dělnické straně sociální spravedlnosti (DSSS), použijí naši mediální manipulátoři s chutí a rádi.

Vandas (DSSS): Dění na Ukrajině slouží i ke špinění DSSS
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda DSSS Tomáš Vandas

Před několika dny jsem se dočetl, že naše strana pozvala do České republiky ukrajinské fašisty a banderovce, kteří se tak nechvalně zapsali do dějin Československa v období 2. světové války. K tomu musím ze své pozice uvést několik poznámek.

Předně chci zdůraznit, že DSSS nikdy neospravedlní činy kohokoliv, kdo na našem území páchal zločiny proti lidskosti, bez ohledu na státní příslušnost. Dále jsme například odmítali požadavky na rušení tzv. Benešových dekretů, neboť je to pro nás uzavřená a neměnná kapitola. Tolik k minulosti a nyní do současnosti.

Dění na Ukrajině přineslo změnu režimu, se kterou mnozí souhlasí, jiní ne. DSSS rozhodně nestojí na straně "revolucionářů" typu Klička, Jaceňuka či Tymošenkové, stejně ani tak nejsme na straně režimu oligarchů a korupčníků, což režim prezidenta Janukoviče zcela určitě byl.

Události na Ukrajině jsou pro nás poučné zejména z toho hlediska, že lze - protesty, demonstracemi či aktivním odporem – dosáhnout změny. A upřímně řečeno, změnu bychom v naší zemi, plné kmotrů a gaunerů, potřebovali jako sůl.

Ukrajinské události jsou rovněž plné mediálních manipulací, lží a slov upravených k obrazu svému na každé straně barikády. Tím myslím, že mnohé nepokoje a střety mohli vyvolávat najatí provokatéři, kteří plnili svůj daný úkol. Vždyť i to v našem prostředí známe.

K onomu „pozvání“, které prý DSSS adresovala fašistům, jak tvrdí naši oponenti, snad jen tolik, že předseda Pravého sektoru Jaroš se stal nyní zástupcem šéfa Národní bezpečnostní a obranné rady státu. Jedná se o významnou funkci ve výkonné moci. Jak to, že tedy Evropská unie a Spojené státy neprotestují, nehrozí ekonomickými sankcemi a ultimáty nové ukrajinské vládě, když takovou pozici zastává fašista a banderovec? Myslím si, že odpověď je zřejmá.

Dělnická strana je stranou národní a sociální. Snažíme se spolupracovat s podobně orientovanými stranami z různých států Evropy, neboť cíle máme společné a vnímáme nebezpečí, které starému kontinentu hrozí. Vždy budeme hájit české národní zájmy. A s tímto předsevzetím půjdeme i do nadcházejících evropských voleb.

Mgr. Tomáš Vandas, předseda DSSS

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: DSSS

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

8:04 Marková (Trikolora): Akutní pomoc v nouzi je jedna věc, dělat ze sebe dojnou krávu jiná

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k chudobě a ukrajinským uprchlíkům.