Vandas (DSSS): S Babišem na věčné časy a nikdy jinak?

07.05.2017 15:40

Internetem a sociální sítí letí zvukové nahrávky ministra financí a předsedy hnutí ANO Andreje Babiše. Je na nich zaznamenán, jak úkoluje novináře z MF Dnes, jak a kdy použít kompromitující materiály na toho či onoho politického protivníka.

Vandas (DSSS): S Babišem na věčné časy a nikdy jinak?
Foto: Tomáš Vandas
Popisek: Předseda DSSS Tomáš Vandas

Pro nevědoucí dodávám, že Andrej Babiš (ne)vlastní několik médií, mezi něž patří právě Mladá Fronta.

V každé normální fungující společnosti by takové zveřejnění nahrávek vyvolalo okamžitě bouři a dotyčný politik by musel neprodleně rezignovat. Ne tak u nás. Pan Babiš je prý neslyšel, i když jejich autenticitu nepopřel, a jako kolovrátek opakuje to své oblíbené: všichni jsou proti mně, chtějí mě zničit, já těm ostatním překážím, jsem nejlepší, nejsem politik, jsem člověk z lidu…

Babiš alias Bureš má rozehranou partii, na jejímž konci má být premiérský post po příštích volbách. Má silného spojence v osobě prezidenta Zemana, který zase na oplátku počítá s miliardářovou podporou pro obhajobu hradní funkce. Před občany vystupuje jako lidový člověk, slibuje vše možné i nemožné, brojí proti Evropské unii a imigrantům, aby jeho europoslanci hlasovali pro povinné kvóty a další euronesmysly. Prostě chameleón, bažící po ještě větším rozšíření mocenského impéria.

Nic z toho by ovšem nebylo možné bez hlasů voličů, bez jejich až neuvěřitelné důvěřivosti, hraničící s naivistou. Jsme to přece my, občané této země, kteří panu Babišovi, ale i jiným exponentům současné zkorumpované bandy, umožňujeme dělat to, co dělají. Je tedy jen na nás, zda bude platit „S Babišem na věčné časy a nikdy jinak“, anebo zda s těmi podvodníky konečně zatočíme.   

Tomáš Vandas

  • DSSS
  • předseda DSSS
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

17:04 Schillerová (ANO): Dnešním dnem se celá pětikoalice stala definitivním spolupachatelem

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.