Vedralová (ANO): Boj proti prodloužení autobusu do ulice Do Koutů jsme vyhráli

15.02.2015 7:35

Uvolněná členka rady MČ Praha 12 Lenka Vedralová již zaznamenala svůj první úspěch, a to výhru v boji proti prodloužení autobusu č. 139 do ul. Do Koutů.

Vedralová (ANO): Boj proti prodloužení autobusu do ulice Do Koutů jsme vyhráli
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hnutí ANO 2011

Návrh na zřízení této linky podal developer projektu Modřanský Háj. Tlak pro schválení tohoto návrhu byl zároveň i ze strany  projektanta tohoto bytového komplexu. Je velmi pravděpodobné, že úmysl prodloužit autobusovou linku byl zištný a měl zapříčinit snadnější prodej bytů v Modřanském Háji.

Jednoznačně proti byli však občané bydlící v přilehlých ulicích, ale také lidí, kteří již v této výstavbě bydlí. Podle petice, kterou paní radní Vedralová obdržela od nespokojených občanů, by schválení linky znamenalo totální devastaci bydlení, nehledě na to, že je tady komunikace i technicky značně nevyhovující.

Paní radní Vedralové se naštěstí podařilo záměrům Ropidu i developera zamezit a výsledkem je, že autobusová linka č. 139 do ul. Do Koutů prodloužena nebude.

reklama

autor: ANO

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

20:01 Prokop (Levice): Za populisty mám lháře z ODS

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ODS.