Veleba (SPO): Podporuji prezidenta republiky Miloše Zemana

17.11.2014 15:00

Projev předsedy SPO Jana Veleby

Veleba (SPO): Podporuji prezidenta republiky Miloše Zemana
Foto: hns
Popisek: Senátor, exprezident Agrární komory a předseda SPO Jan Veleba

Vážení přátelé,

mluvil jsem už na mnoha demonstracích, ale tato je v mém životě jako politická teprve druhá.

Byly to ale demonstrace za zemědělství, za jeden resort. Ta dnešní je ale daleko vážnější. Jde o naši zemi a její směřování, jde o našeho prezidenta, jde o mnoho.

Začnu citací z Lidových novin patřících do skupiny, kterou vlastní Andrej Babiš: „Návrat užitečného idiota“. Takto je prosím nadepsán článek popisující návrat prezidenta ČR Miloše Zemana z jeho úspěšné mise do Číny. Prezident republiky je poctěn názvem „užitečný idiot“.

Nedávno jsme oslavili státní svátek 96. výročí vzniku Československa. Byl nádherný den, ale to bylo asi tak jediné pozitivum. Celý ten den, ale i dny po něm jsme byli svědky mediální štvanice na prezidenta a do zblbnutí se opakujících tří zpráv – koho prezident vyznamenal, koho na večerní slavnost na Hrad nepozval a jakým letadlem letěl z Číny.

Žádný Masaryk, žádný Štefánik, Beneš či Švehla, ale dehonestující kampaň proti hlavě státu. Byl to vrchol, za který by se nemusela stydět ani totalitní média.

Zdá se přátelé, že naše demokracie má své majitele a že tím majitelem není lid ČR jak je to napsáno v Ústavě. Nechci malovat čerta na zeď, ale jak jinak si vysvětlit štvanice na prezidenta republiky, který má neuvěřitelný mandát přímé volby 2.740 tisíc voličů. Jak jinak si vysvětlit, že druhým kolem volby prezidenta boj proti Milošovi Zemanovi nejenže neustal, ale znovu sílí.

Jaký protiklad k prezidentským volbám např. v USA, kdy v roce 2000 vyhrál až po přepočítávání hlasů a následném verdiktu Nejvyššího soudu George Busch nad Alanem Goorem. Po verdiktu soudu se nic nedělo, Busche jeho protivníci uznali.

Víte, co je ale v této situaci nejdůležitější? To, že prezidenta republiky uznávají miliony obyčejných lidí. A právě to je trnem v oku organizátorů mediálních štvanic, kteří se pasují za elitu národa. Cituji: „prezidenta Zemana volila ta méně kulturní část národa“, tak pravil pan Gazdík, činovník uskupení STAN, donedávna opora pánů knížete a Kalouska.

Možná, že bude potřeba onu „méně kulturní část národa“ probudit. Možná, že budeme muset objet republiku. Chci zde jasně sdělit, že když bude třeba, že zmobilizujeme síly na prezidentovu obranu. Ano nebo ne?

A uděláme to bez ohledu na to, že se staneme terčem mediálních útoků a diskreditační kampaně. Co Pražská kavárna umí, poznal jsem na své kůži. Abyste pochopili, musím opět citovat: „Jazyk jeho výzvy v sobě nezapře bývalého zemědělského tajemníka OV KSČ ve Žďáru nad Sázavou v časech normalizace, evidentně dobře školeném v třídním boji“.

Autor – Jiří Pehe z Práva, adresát – Jan Veleba, který na OV KSČ nepracoval ani den, natož abych dělal zemědělského tajemníka.

Ale zpět k prezidentovi. Miloš Zeman se nehodí dnešním vykladačům demokracie do krámu. Je příliš vzdělaný, není manipulovatelný a obhajuje zájmy tohoto národa a díky němu se manipulace a zglajchšaltování nás všech nedaří, jak by si majitelé této demokracie přáli. Dospěli jsme do stavu, kdy musí přijít katarze a určité novodobé obrození. Obrození základních hodnot a návrat slušnosti a morálky. Bude to ale těžký zápas, neboť manipulace a její metody zašly příliš daleko.

Předevčírem jsem si pustil před 19tou ČT 24 a nevěřil jsem svým očím – pořad Interwiev a v něm dvě porno ženštiny ze skupiny Pussy Riot. Ty, které veřejně souložily ve vysokém stupni těhotenství a které jsou čerstvými nositelkami ceny Václava Havla za kreativní disent! Je mně odporné o nich mluvit, ale vzhledem k pražské kavárně mně nic jiného nezbývá Víte, za co byly zavřeny? Chcete to vědět? No, tyto slečny vtrhly do pravoslavného kostela a začaly tam zpívat o Satanovi. To samo by stačilo v ČR pro zatčení z trestného činu výtržnictví. A bylo by to tak dobře. Aby toho však nebylo málo, začala si jedna ze zpěvaček této skupiny zasunovat do své vagíny monstranci a když tato se jí do rozkroku evidentně nevešla, vzala pro změnu menší krucifix z oltáře a úspěšně se jím začala sebeuspokojovat, za zpěvu kolegyň „Satan The Great, Satan our Master, Satan The Great, I’m coming, faster!„, což v překladu znamená „Satan Veliký, Satan náš pán, Satan Veliký, Už budu, rychleji! (ve smyslu masturbace). Když do kostela vstoupila policie, změnila děvčata repertoár a začala zpívat „Bohorodičko, vyžeň Putina!“ a západní média se tohoto chytla. Za porušení podmínky z Petrohradu a za masturbaci s krucifixem byly dívky odsouzeny, nikoliv za písničku proti Putinovi, jak dodnes blábolí Pražská kavárna.Vážení přátelé,právě v této době je nesmírně důležité, že máme svého prezidenta, který zná život obyčejného člověka a jeho potřeby. Prezidenta, který je státníkem mezinárodního formátu, nikoliv jenom kladečem věnců a interpretem formálních projevů. Prezidenta, který nás brání a je naší povinností, abychom my bránili jeho.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: SPO

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

9:15 Lachnit (ANO): „Pražský hudební papež“ na Malostranském hřbitově

„Jen pravda je diadémem umění“ je nápis vytesaný na pomníku hudebního skladatele Václava Jana Tomášk…