Veleba (SPO) v Ostravě: Neotálejte s obnovou vedení krajské organizace

18.05.2014 20:08

Předseda SPO Jan Veleba přijal pozvání od kolegů z Moravskoslezského kraje a v Ostravě se setkal při neformálním jednání zhruba se dvěma desítkami členů.

Veleba (SPO) v Ostravě: Neotálejte s obnovou vedení krajské organizace
Foto: hns
Popisek: Senátor, exprezident Agrární komory a předseda SPO Jan Veleba

„Jsem překvapen, mile překvapen, že i když jde o neformální schůzku, přišli jste v tak hojném počtu" poděkoval na úvod svým kolegům předseda SPO. Zdejší krajskou organizaci po odstoupení dosavadního předsedy v současné době čeká obnova krajského vedení. „Já osobně vám určitě do výběru zasahovat nebudu, ten je věcí vás tady v Moravskoslezském kraji. Ale dovolím si na vás apelovat, abyste s tímto krokem neotáleli. Učiňte jej v co nejkratším možném termínu, který dovolují stanovy," poznamenal kromě jiného Jan Veleba. Předseda SPO v debatě ocenil, že i přes nelehkou situaci zůstávají v regionu členové - osobnosti, na kterých může SPO do budoucna stavět. Podobně jako v dalších regionech ČR zaznívaly také v Ostravě od zástupců členské základny požadavky na jasnou profilaci strany SPO, zkvalitnění komunikace a nastavení základních pravidel i celkové strategie. „Potřebné kroky jako vedení SPO uděláme, vynasnažíme se o vytvoření podmínek. O toto se postarám, ale bez vás v regionech nedokážeme nic. Já spoléhám na vás," doplnil Jan Veleba. 

reklama

autor: SPO

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

17:04 Hřib (Piráti): Začínáme stavět tramvajovou trať na Václavském náměstí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k tramvaji na Václavském náměstí.