Velebný (ČSSD): Asistent Vráblík zapálil svíčku před francouzským velvyslanectvím

16.11.2015 4:34

Asistent poslance Parlamentu ČR Ladislava Velebného Radek Vráblík se o sobotním večeru 14. listopadu 2015 vydal k pražské budově Velvyslanectví Francie. Uctil tam památku obětí teroristického útoku.

Velebný (ČSSD): Asistent Vráblík zapálil svíčku před francouzským velvyslanectvím
Foto: ČSSD
Popisek: Poslanec Ladislav Velebný

„Před Francouzským velvyslanectvím v Praze o sobotním večeru jsem položil růži symbolizující silnou úctu a solidaritu a zapálil svíčku obětem otřesného a hrůzného útoku, který se stal v Paříži ve Francii. Člověk si na místě uvědomí, že si všichni musíme být v životě nápomocní a nerozdělovat se. Dbát na důkladnou bezpečnost našich spoluobčanů, protože to, co se děje nyní v jiných evropských státech, se jednou může dít i u nás,“ konstatoval asistent poslance Radek Vráblík.

„V tuto chvíli není vhodné hodnotit, při jakých událostech v daných zemích jsme více solidární, ale musíme se zamyslet nad tím, že jako občané Evropy musíme udržovat mezi sebou solidaritu, svobodu a demokracii, zachovat si bezpečí, nikoliv ale negativní a extrémistické prvky, kterými se sami řítíme do válečné propasti. Věřím, že pozitiva tu budou vládnout ještě dlouhou dobu!“ uzavřel Vráblík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Exner (STAN): Nesnáším, když se Češi prezentují jako malý bezmocný národ

10:14 Exner (STAN): Nesnáším, když se Češi prezentují jako malý bezmocný národ

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k bezpečnosti a sebevědomí ČR.