Velebný (ČSSD): Na Bruntálsko přijede ministryně Michaela Marksová

27.06.2015 15:15

Na Bruntálsko opět zavítá ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová. Společně s poslancem Ladislavem Velebným zavítají na Úřad práce v Bruntále, navštíví sociální organizace a setkají se s poskytovateli sociálních služeb.

Velebný (ČSSD): Na Bruntálsko přijede ministryně Michaela Marksová
Foto: ČSSD
Popisek: Poslanec Ladislav Velebný

Na pozvání poslance Parlamentu ČR Ladislava Velebného na Bruntálsko přijede ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová. V neděli 28. června 2015 se setká s členy Okresního výkonného výboru České strany sociálně demokratické Bruntál a s předsedy Místních organizací ČSSD, Místního klubu Mladých sociálních demokratů, Sociálně demokratických žen a Klubu seniorů ČSSD na Bruntálsku.

Ministerskou delegaci v pondělí 29. června 2015 čeká jednání s vedením města Bruntál, s poskytovateli sociálních služeb na Bruntálsku a prohlídka středisek Slezské diakonie v Bruntále – azylový dům Chana Bruntál a zařízení pro děti vyžadující okamžitou pomoc Timotei Bruntál.

Paní ministryně Michaela Marksová také bude jednat na Úřadě práce v Bruntále. Poté zavítá do Moravskoslezského Kočova, kde navštíví místní mateřskou školu. V rámci odpoledního programu pak zavítá do Krnova, kde si v Armádě spásy v Krnově prohlédne Nízkoprahové zařízení pro děti a mládež Maják a Labyrint, a setká se s rodinou, kde bude jednat na téma sociální asistence.

Delegace se setká s předsednictvem Okresního výkonného výboru ČSSD

O pondělním večeru se ministerská delegace ještě setká s předsednictvem Okresního výkonného výboru ČSSD Bruntál a se zástupci Okresního výkonného výboru ČSSD Jeseník. Návštěva bruntálského regionu bude ukončena v úterý 30. června 2015 ráno, kdy delegace odcestuje na Novojičínsko.

Paní ministryni práce a sociálních věcí Michaelu Marksovou doprovodí její tajemnice Marie Richterová, poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný a jeho asistent Radek Vráblík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice