Velebný (ČSSD): Od sjezdu očekávám, že si zvolíme nové vedení a půjdeme do voleb jako jednotná strana

09.03.2017 12:39

Poslanec Ladislav Velebný spolu se sociálními demokraty z Bruntálska se zúčastní 39. Sjezdu České strany sociálně demokratické. Stane se tak v pátek 10. a v sobotu 11. března 2017.

Velebný (ČSSD): Od sjezdu očekávám, že si zvolíme nové vedení a půjdeme do voleb jako jednotná strana
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Na 39. Sjezdu České strany sociálně demokratické bude zastupovat sociální demokraty z Bruntálska celkem deset delegátů, z toho osm delegátů s hlasem rozhodujícím (členka ÚVV ČSSD Helena Kudelová, místopředsedkyně OVV ČSSD Bruntál Alena Jašová, předseda MO ČSSD Rýmařov Marek Bocián, předseda MK MSD Bruntálsko Radek Vráblík, předsedkyně SDŽ Bruntál Marie Velebná, předseda KS ČSSD Bruntál Jan Dohnal, členové ČSSD Josef Hercig a Milan Milián) a dva delegáti s hlasem poradním (místopředseda ÚKK ČSSD Jaroslav Kala a místopředseda KVV ČSSD MSK Ladislav Velebný).

Mezi nimi bude i s hlasem poradním poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný, který je místopředsedou Krajského výkonného výboru ČSSD Moravskoslezského kraje a předseda Okresního výkonného výboru ČSSD Bruntál. „Od Sjezdu ČSSD očekávám, že si demokraticky zvolíme nové vedení strany a půjdeme do podzimních sněmovních voleb jako jednotná strana, která bude hájit zájmy našich občanů. To je naše priorita číslo jedna! Určitě je důležité na sjezdu projednat náš dlouhodobý program sociální demokracie a naše směřování na další léta,“ doplnil poslanec Ladislav Velebný.

Jak už prozradil poslanec Velebný, na 39. Sjezdu ČSSD si delegáti zvolí svého předsedu a místopředsedy. Dále budou projednávat návrh dlouhodobého programu strany, její další směřování a přípravy na volby do Poslanecké sněmovny. Letošní sjezd se uskuteční v Brně v pátek 10. a v sobotu 11. března 2017.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice