Velebný (ČSSD): Pokračuji ve funkci předsedy ČSSD na Bruntálsku

18.11.2016 13:03

Poslanec Ladislav Velebný byl zvolen do funkce předsedy Okresního výkonného výboru ČSSD Bruntál. Rozhodli o tom delegáti okresní konference.

Velebný (ČSSD): Pokračuji ve funkci předsedy ČSSD na Bruntálsku
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Minulou sobotu 5. listopadu 2016 probíhala v bruntálském kongresovém sále Okresní konference České strany sociálně demokratické na Bruntálsku. Na ní shrnuli ve svých zprávách práci předseda Okresního výkonného výboru ČSSD Bruntál Ladislav Velebný, předsedkyně Okresní kontrolní komise ČSSD Bruntál Jarmila Pavlíková, předseda Místního klubu Mladých sociálních demokratů na Bruntálsku Radek Vráblík, předsedkyně Sociálně demokratických žen na Bruntálsku Marie Velebná a předseda Klubu seniorů ČSSD Bruntál Jan Dohnal.

Delegátky a delegáti okresní konference ČSSD si do funkce předsedy okresního výkonného výboru zvolili opět poslance Parlamentu ČR Ladislava Velebného, do funkce předsedkyně okresní kontrolní komise Jarmilu Pavlíkovou. Nově byl zvolen také celý okresní výkonný výbor, ve kterém budou zasedat Ladislav Kováč, Dušan Blažek, Ladislav Byrtus, Alena Jašová, Libor Klemsa, Martin Polok, Jaroslav Kala, Jakub Horáček, Boris Pavlásek a Jaromír Čubok.

Do okresní kontrolní komise vedle Jarmily Pavlíkové zasednou také členové Jan Dohnal, Jaroslav Pospíšil, František Svatoň a Marie Velebná.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Munzar (ODS): Zisk není sprosté slovo

17:17 Munzar (ODS): Zisk není sprosté slovo

Sociální role a odpovědnost firem jsou témata, která se dnes hodně řeší. Nejde ale o nic nového. Již…