Velebný (ČSSD): Poslanec diskutoval v Městě Albrechticích se seniory

19.05.2016 22:08

Ve Městě Albrechticích poslanec Ladislav Velebný a moravskoslezský zastupitel Jaroslav Kala diskutovali se seniory o tématech, která je nejvíce tíží. Akce se uskutečnila v pondělí 16. května 2016.

Velebný (ČSSD): Poslanec diskutoval v Městě Albrechticích se seniory
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Do Klubu důchodců v místní části Hynčice ve Městě Albrechticích na Krnovsku v pondělí 16. května 2016 odpoledne zavítali poslanec Parlamentu ČR a kandidát do senátu Ladislav Velebný a krajský zastupitel a okresní lídr do Zastupitelstva Moravskoslezského kraje Jaroslav Kala. Společně tam diskutovali s místními seniory. Probírali s nimi tématiku, která je nejvíce tíží.

„Velmi si vážím seniorů, a proto jsem se s nimi velmi rád setkal a probral různá témata, která je nejvíce tíží, a u kterých přímo od nás politiků nemají dostatek informací, ale jen zprostředkovaně a často neobjektivně z médií,“ informoval poslanec Ladislav Velebný.

Diskuze byla pro všechny velmi přínosná. „Mluvili jsme například o dopravní dostupnosti, zdravotnictví, školství, co našemu regionu přinášíme a chceme ještě přinést, co chceme opravit, vybudovat a zajistit pro seniory, a jaké jsou priority sociální demokracie,“ v závěru dodal poslanec Velebný, který se chystá v následujících měsících diskutovat s širokou veřejností. Mediálním partnerem setkání se seniory byla společnost Studio STA - multimediální agentura o.p.s. Akci uspořádala Místní organizace ČSSD ve Městě Albrechticích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

7:17 Niedermayer (TOP 09): Můj "ECON" finiš za posílením evropské ekonomiky

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k nové ekonomické legislativě Evropské unie