Velebný (ČSSD): Program ve Václavově si užili nejen děti a jejich rodiče

12.06.2017 9:39

Pestrý kulturní a společenský program si o víkendu užili nejenom děti a jejich rodiče ve Václavově u Bruntálu. Vystoupil tam například Roman Vojtek s kapelou. Akce se zúčastnil i poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný.

Velebný (ČSSD): Program ve Václavově si užili nejen děti a jejich rodiče
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Ve Václavově u Bruntálu, kde starostuje Jarmila Pavlíková, v sobotu 10. června 2017 se uskutečnil již tradiční Den obce spojený s oslavou dne dětí. Letos na programu byla diskotéka pro děti se superhrdinkami a nechybělo ani tvarování balónků. Hudební program naladilo originální hudební seskupení čtyř violoncellistů s bubeníkem Arrhythmia anebo Roman Vojtek s kapelou. Večer zpestřil DJ Stanley a Tony a pestrobarevný ohňostroj. Pořadatelé si pro děti připravili také zajímavý doprovodný program – projížďku na koních, skákací hrady, výrobu koupelové soli a pro ostatní různé stánky s občerstvením.

Na letošní Den obce ve Václavově u Bruntálu zavítal například poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný, starosta Rýmařova Petr Klouda, starostky Horního Města Eva Machová a Rýžoviště Eva Lašáková, ale i delegace hostů z Polska a Slovenska. O průvodní slovo se postaral moderátor Radek Vráblík, který je zároveň asistentem poslance Ladislava Velebného.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce