Velebný (ČSSD): Spolu s ministryní školství Valachovou nás přivítali žáci a učitelé

29.09.2016 9:40

Základní školu v Horním Benešově navštívili ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová a poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný. Slavnostně je tam přivítali žáci i učitelé.

Velebný (ČSSD): Spolu s ministryní školství Valachovou nás přivítali žáci a učitelé
Foto: Archiv Ladislava Velebného
Popisek: Ladislav Velebný

Město Horní Benešov na Bruntálsku přivítalo vzácnou návštěvu. Přijela tam ministryně školství, mládeže a tělovýchovy Kateřina Valachová, kterou doprovodil poslanec Parlamentu ČR Ladislav Velebný. V úterý 27. září 2016 ministryni a poslance přivítalo vedení města i zdejší základní školy. Delegace pak absolvovala oficiální program. Prohlédla si budovy a jejich prostory prvního a druhého stupně, podívala se do výuky za žáky.

Například žáci 5. B s třídním učitelem Martinem Polokem si pro paní ministryni připravili krásné obrázky. Kateřina Valachová jim za odměnu potvrdila již přislíbenou návštěvu Prahy od poslance Ladislava Velebného a zároveň je při připravovaném výletu pozvala na společný program do Pedagogického muzea.

Ministryně Valachová a poslanec Velebný si v rámci programu taktéž prohlédli nově vybudované sportovní hřiště, kde se setkali se všemi žáky školy. Delegace si v závěru své návštěvy pak ještě prohlédla budovy dřívější soukromé střední školy a diskutovala o dalším využití. Oficiální návštěvy se například zúčastnil také ředitel Soukromé střední odborné školy Prima Rýmařov Marek Bocián a manažer Regionálního sdružení České unie sportu Bruntál Jan Urban.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.